Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Ja - Fotograf ślubny

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie Odp: Ja - Fotograf ślubny

Oglądaj zdjęcia jak robią to inni, Ci lepsi to naprawdę dużo daje.
    2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
    Regulamin pkt8.

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Cytat Zamieszczone przez KGR Zobacz posta
    Oglądaj zdjęcia jak robią to inni, Ci lepsi to naprawdę dużo daje.
    Dokładnie.
    Zapewne posiadasz jakieś swoje ulubione zdjęcia wykonane przez fotografów ślubnych. Popatrz na nie, spróbuj je sobie przeanalizować po kątem dlaczego mi się właśnie podobają (kadr, kolorystyka, przedstawiona scena).
    Z całą pewnością szkolenie nie jest receptą. Jest pomocne owszem, ale po nim nie staniesz się dobrym reporterem ślubny jak za dotknięciem magicznej różdżki.

Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Dokładnie.
    Zapewne posiadasz jakieś swoje ulubione zdjęcia wykonane przez fotografów ślubnych. Popatrz na nie, spróbuj je sobie przeanalizować po kątem dlaczego mi się właśnie podobają (kadr, kolorystyka, przedstawiona scena).
    Z całą pewnością szkolenie nie jest receptą. Jest pomocne owszem, ale po nim nie staniesz się dobrym reporterem ślubny jak za dotknięciem magicznej różdżki.
    Pozwoliłem zacytować sobie powyższą wypowiedź ale pragnę podziękować wszystkim którzy się wypowiedzieli. Nie myślę jednak tak jak wam się wydaję że pójdę na kurs i wszystkiego mnie nauczą ale od czegoś trzeba zacząć. Odnośnie lektury jaką byście polecili stricte pod kąt fotografii ślubnej oraz z chęcią przeczytam podstawy, a co ! Z powyższych postów wywnioskowałem że trzeba czytać książki, oglądać innych zdjęcia i wziąć się za to powoli, wiem że zajmie mi to dużo czasu zanim osiągną to co chcę ale osiągnę to!

Uprawnienia umieszczania postów