Strona 144 z 183 PierwszyPierwszy ... 4494134142143144145146154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 431 do 1 440 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Domyślnie Odp: Przywitaj się na forum!

witajcie,

jestem tu nowa, ale z chęcią dołączę do dyskusji na forum

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Witam wszystkich!

Nazywam się Bartek, niedawno zacząłem swoją przygodę z fotografią. Walczę na Canonie 600D. Mam nadzieję, że z czasem będę mógł wnieść coś do tego forum. Póki co zaczytuję się wieczorami. Na co dzień zajmuję się oświetleniem estradowym i eventowym, a także oświetleniem dekoracyjnym.

Pozdrawiam!

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez Nabla Zobacz posta
    Na co dzień zajmuję się oświetleniem estradowym i eventowym, a także oświetleniem dekoracyjnym.
    czzyli to co najważniejsze w fotografii, światło, powinieneś mieć w jednym palcu
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Nie mi to oceniać, ale fakt faktem - fizyka jest jedna.

chociaż na forum jestem od 2008, to nie napisałem jeszcze żadnego posta... czas to zmienić a co za tym idzie - czas się przywitać!

Pozdrawiam z kraju sera i czekolady!

Awatar pianoblack
    Miasto
    Przemyśl

Dobry wieczór,

mam na imię Gabi, 16 lat, z Przemyśla. Fotografią mocno się nigdy nie interesowałam, zawsze były to zwykłe pstryki z cyfrówki - jakiś FujiFilm. Dostałam się na profil fototechnika i chcę się w tym kierunku rozwijać.

Pozdrawiam.

Witam serdecznie
    Mam na imię Piotr, jestem totalnym laikiem i mam nadzieję , że uda mi się Tu na forum - łyknąć odrobinę wiedzy, która pozwoli mi
    choć w 5% wykorzystać możliwości aparatu który ostatnio zakupiłem - Canon PowerShot SX40HS .
    Choć przeryłem forum to wiadomości jak na lekarstwo (odnośnie tego modelu) - może ktoś z użytkowników tego modelu, pomoże swoją wiedzą i doświdczeniem
    pokonać pierwszy krok do zrobienia w miarę przyzwoitych zdjęć. Bo te które do tej pory zrobiłem, nie zadawalają mojej żony, a żony jak i aparatu nie zmienię -
    pozdrawiam

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez bax Zobacz posta
    [...]ostatnio zakupiłem - Canon PowerShot SX40HS .
    Choć przeryłem forum to wiadomości jak na lekarstwo (odnośnie tego modelu) - może ktoś z użytkowników tego modelu, pomoże swoją wiedzą i doświdczeniem
    pokonać pierwszy krok do zrobienia w miarę przyzwoitych zdjęć. Bo te które do tej pory zrobiłem, nie zadawalają mojej żony, a żony jak i aparatu nie zmienię -
    pozdrawiam
    Cześć. Model aparatu nie ma znaczenia. Oglądaj dużo zdjęć, postaraj się dowiedzieć/zrozumieć dlaczego niektóre zdjęcia Ci się podobają i jak samemu zrobić podobne. Książki o świetle, kompozycji, ekspozycji pomogą. To na początek. Powodzenia.

Miasto
    Szczecin

Dzień dobry, jak ktoś ze Szczecina lubi szalone stylizowane sesje zdjęciowe w dziwnych miejscach to miło będzie wspólnie poświrować z fotografią żyję w zgodzie jakieś 6 lat. Uwielbiam światło naturalne, fotografuję głównie portrety.

Ruda z aparatem
    Guest

Tak trochę nie po kolei bo najpierw zawitałam do innego tematu, a dopiero teraz się witam.
    Karolina, lat 25, Poznań, fotoamator mający świra na punkcie muzyki Dlatego też królują u mnie głównie koncertowe foty
    Dzień dobry!

Strona 144 z 183 PierwszyPierwszy ... 4494134142143144145146154 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów