Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1239

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. IV

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV

no jest masakra.
    kamerzystom po prostu odpi...dala.
    to ma byc reportaz, czy plan filmowy?

ale i tak akcja kozak, to w zeszlym roku byla.
    kameruny krecili lipdup dla pary mlodej..
    .. miedzy innymi w kosciele ;]
    wyobrazacie sobie? po calej uroczystosci, organista skonczyl grac - mlodzi wciaz stoja przy oltarzu a kamerun mowi do gosci "prosze panstwa, prosze sie nie rozchodzic - to potrwa tylko minute, bo krecimy teledysk"
    no i drugi kamerun bierze boombox'a i wlacza (w kosciele!) znany kawalek "w dzien goracego lata"
    po czym mlodzi spiewajac sobie do tej piosenki, wychodza z kosciola a kameruny to nagrywaja
    mowie wam, to byla najwieksza kicha jaka widzalem od poczatku mojego focenia na powaznie (czyli czwarty rok juz)
    do dzisiaj zachodze w glowe, jakim cudem ksiadz wtedy nie zareagowal na caly ten cyrk.
    siedzial w zachrystiii co prawda, ale bylo na tyle glosno ze doskonale mozna bylo uslyszec granie z boombox'a w kosciele.

ja po cichu licze, ze kuria wkoncu na to zareaguje, i zabroni wnosic do kosciola urzadzen innych, niz wylacznie rejestrujace obraz (tylko kamera badz aparat - zadnych statywow, sliderow, boombox'ow, czy kranow kamerowych)
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    no jest masakra.
    kamerzystom po prostu odpi...dala.
    to ma byc reportaz, czy plan filmowy?

ale i tak akcja kozak, to w zeszlym roku byla.
    kameruny krecili lipdup dla pary mlodej..
    .. miedzy innymi w kosciele ;]
    wyobrazacie sobie? po calej uroczystosci, organista skonczyl grac - mlodzi wciaz stoja przy oltarzu a kamerun mowi do gosci "prosze panstwa, prosze sie nie rozchodzic - to potrwa tylko minute, bo krecimy teledysk"
    no i drugi kamerun bierze boombox'a i wlacza (w kosciele!) znany kawalek "w dzien goracego lata"
    po czym mlodzi spiewajac sobie do tej piosenki, wychodza z kosciola a kameruny to nagrywaja
    mowie wam, to byla najwieksza kicha jaka widzalem od poczatku mojego focenia na powaznie (czyli czwarty rok juz)
    do dzisiaj zachodze w glowe, jakim cudem ksiadz wtedy nie zareagowal na caly ten cyrk.
    siedzial w zachrystiii co prawda, ale bylo na tyle glosno ze doskonale mozna bylo uslyszec granie z boombox'a w kosciele.

ja po cichu licze, ze kuria wkoncu na to zareaguje, i zabroni wnosic do kosciola urzadzen innych, niz wylacznie rejestrujace obraz (tylko kamera badz aparat - zadnych statywow, sliderow, boombox'ow, czy kranow kamerowych)
    choć sam zajmuję się troszkę amatorsko kamerowaniem to słuchając Was troszeczkę się uśmiecham. A to dlatego ,że wielu kolegów z branży uważa ,że ja kręcąc bez stabilizatorów wymagających kilku metrów przestrzeni wokół siebie i bez tych wszystkich doświetlaczy jestem ginącym gatunkiem, a ja uważam właśnie ,że to urok reportażu weselnego trochę zaszumiony obraz w ciemnej sali i czasami drżący obraz kiedy tańczący lekko przesunie mnie na sali, ale to tylko moje skromne zdanie. Z drugiej strony moja żona strzela fotki na 5d III z jasnymi stałkami i nie mam zamiaru psuć jej klimatu.

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez jacek231 Zobacz posta
    wielu kolegów z branży uważa ,że ja kręcąc bez stabilizatorów wymagających kilku metrów przestrzeni wokół siebie...
    Glidecam bez kamizelki też wystarczy, a bez tych ujęć film wiele by stracił. Zobacz np tutaj:
    Ostatnio edytowane przez sv ; 05-06-2013 o 19:48

Uprawnienia umieszczania postów