Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1239

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. IV

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV

Gdybyście mieli do dyspozycji 14mm i 50mm, to czym wolelibyście zapchać "dziurę" - 24L czy 35L? Prosiłbym o argumenty "za".
    Liczy się pomysł.

Bywalec PLUS member Awatar Veox
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez tomir Zobacz posta
    Gdybyście mieli do dyspozycji 14mm i 50mm, to czym wolelibyście zapchać "dziurę" - 24L czy 35L? Prosiłbym o argumenty "za".
    Sigmą 35 1.4
    Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez tomir Zobacz posta
    IMO 14mm to dość trudna ogniskowa do wykorzystania w fotografii ślubnej, przy użyciu której perspektywa zbyt łatwo wymyka się spod kontroli. Wolałbym mieć 24 i 35mm.

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Veox Zobacz posta
    Sigmą 35 1.4
    Nie chce negować bo nie widziałem tej Sigmy nawet na oczy. Przerabiałem jednak już kiedyś obiektywy inne niż Canona i z czystym sumieniem mogę polecić tylko Tamrona 17-50. Z resztą (w tym Sigmami) miałem problemy. Wolałbym jednak iść w Canona.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    IMO 14mm to dość trudna ogniskowa do wykorzystania w fotografii ślubnej, przy użyciu której perspektywa zbyt łatwo wymyka się spod kontroli. Wolałbym mieć 24 i 35mm.
    Ja też wolałbym mieć 24 i 35mm, ale budżet pozwala tylko na jedno szkło. Kompromisem byłoby 16-35mm. Hm... nie pomagacie
    Liczy się pomysł.

Uprawnienia umieszczania postów