Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Filtr Szary- Pytanko

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie Odp: Filtr Szary- Pytanko

Dzięki dowiedziałem się czegoś nowego o 430, jednak kupiłem wyzwalacze YN-603, będę musiał teraz przemyśleć zakup YN-622 jednak z tego co widzę to nie posiada on funkcji pilota a na tym bardziej mi zależało w momencie zakupu. A czy można na gorącą stopkę zamontować oba wyzwalacze, tak aby 603 pełnił rolę pilota a 622 jako wyzwalacz do lamp. Mam też drugą lampę YN560 w pomieszczeniach fajnie współpracowały z C430 jednak teraz się zrobił problem, czy zainwestować w filtr czy nowy wyzwalacz, jednak wtedy odpadnie YN560 ale zdalnie dojdzie TTL i HSS.
    |6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
    andrzeswierc.pl

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Filtr Szary- Pytanko

Cytat Zamieszczone przez andre1978 Zobacz posta
    Dzięki dowiedziałem się czegoś nowego o 430, jednak kupiłem wyzwalacze YN-603, będę musiał teraz przemyśleć zakup YN-622 jednak z tego co widzę to nie posiada on funkcji pilota a na tym bardziej mi zależało w momencie zakupu. A czy można na gorącą stopkę zamontować oba wyzwalacze, tak aby 603 pełnił rolę pilota a 622 jako wyzwalacz do lamp. Mam też drugą lampę YN560 w pomieszczeniach fajnie współpracowały z C430 jednak teraz się zrobił problem, czy zainwestować w filtr czy nowy wyzwalacz, jednak wtedy odpadnie YN560 ale zdalnie dojdzie TTL i HSS.
    Znowu jakiś wyimaginowany problem?

RF-603 wyzwoli Ci przecież aparat (kabelek dołączony do zestawu). Chcesz odpalać puszkę i lampy jednym kliknięciem na odbiorniku? Wpinasz jeden odbiornik kablem w puszkę, drugi zakładasz na lampę, trzeci masz w ręce i tylko klikasz. Jeśli nie działa, to jeszcze powinien być jeden nadajnik w sankach aparatu (nie wiem czy RF-603 może jednocześnie wyzwolić puszkę po kablu i lampy bezprzewodowo... jeśli nie, to na sanki trzeba założyć jeszcze jeden nadajnik, który wyzwoli odbiornik na lampie).

Uprawnienia umieszczania postów