Pokaż wyniki od 251 do 260 z 790

Wątek: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

Cytat Zamieszczone przez luciferi Zobacz posta
    Wytykanie ludziom, że źle zrobili wydając swoje pieniadze na to czy inne szkło jest trochę śmieszne.
    Trochę śmieszne? Dla mnie to totalny brak taktu i kultury.

Cytat Zamieszczone przez luciferi Zobacz posta
    Szczególnie, że najczęściej cała jego wiedza pochodzi z internetu a rzeczowego szkła nigdy w ręce nie miał.
    I to mnie najbardziej irytuje.
    Najlepsze, że większość podchodzi tak: "przekonaj mnie, że warto to szkło kupić i wydać na nie tyle kasy, bo czytałem na pudelku..."
    D... za przeproszeniem nie chce się ruszyć z domu, w byle jakim sklepie podpiąć kilka egzemplarzy i samemu się przekonać. Ale nie, lepiej siedzieć przed szklanym ekranem i powielać przeczytane gdzieś bzdury. Niektórym to widocznie nie służy, mają oczy zbyt mocno naświetlone monitorem, żeby zobaczyć różnice. Ja swoje komentarze opieram na własnym doświadczeniu, wiec takie bzdety wyjątkowo mnie wkurzają. Nic nikomu udowadniać nie muszę, korzyści z tego nie mam - nie wierzysz, twoja sprawa, uszanuj opinię innych!

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Nie wątpię. Dlatego chciałem zobaczyć jakieś efekty. Bo nakręcony tym sprzętem jesteś strasznie.
    Nakręcony nie jestem, wyraziłem swoje wrażenia i przekonałem się, że warto to szkło mieć. Nic poza tym. Za to Ty na siłę chcesz wszystkim udowodnić, że jest to kiepski zakup. Proszę udowodnij mi to na przykładach - to działa w obie strony. Ja wiem, że go chcę, Ty mnie do tego zniechęć. Czekam...
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 14-05-2013 o 17:15
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów