Pokaż wyniki od 1 do 10 z 790

Wątek: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

A nie można po prostu akceptować szkieł takimi jakie są? I tego, że ktoś kupuje taki a nie inny obiektyw po prostu, bo taki chce, potrzebuje, bez analizowania pobudek, tym czym się kupujący kierował, czemu nie wziął tańszego. Forum coraz częściej służy jakiejś bliżej nieokreślonej ekspresji subiektywnych odczuć, które w sumie nic nie wnoszą.
    5D I + Sigma 35mm + Canon 100mm

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

Cytat Zamieszczone przez PioterD Zobacz posta
    A nie można po prostu akceptować szkieł takimi jakie są? I tego, że ktoś kupuje taki a nie inny obiektyw po prostu, bo taki chce, potrzebuje, bez analizowania pobudek, tym czym się kupujący kierował, czemu nie wziął tańszego.
    Analizowanie czyichś pobudek to podstawa wyzbycia się onanizmu sprzętowego - lub jego esencja - wybór należy do każdego z nas .

Cytat Zamieszczone przez PioterD Zobacz posta
    Forum coraz częściej służy jakiejś bliżej nieokreślonej ekspresji subiektywnych odczuć, które w sumie nic nie wnoszą.
    Raczej zawsze tak było .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów