Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Gdzie się zaopatrywać?? Gwarancja, ubezpieczenie

Domyślnie Odp: Gdzie się zaopatrywać?? Gwarancja, ubezpieczenie

W sumie też mogę potwierdzić, na razie tylko raz kupowałem w Cyfrowe.pl ale było wszystko w porządku

Coś już napisał

Ze swojej strony mogę polecić fotorimex.pl - kupowałem u nich już wiele rzeczy w tym dwa body, obiektywy i jakieś akcesoria i jestem zadowolony do dzisiaj. Z cenami można się dogadać, są terminowi a czas realizacji jest b. sprawny (przynajmniej w moim przypadku). Parę lat temu zamawiałem u nich telefonicznie body 40d, dzwoniłem o 14, następnego dnia o 7 dzwonił kurier z przesyłką
    A jeśli chodzi o ubezpieczenie, czytałem coś ostatnio o AVIVIE, ale sam tego jeszcze nie sprawdzałem choć również noszę się z zamiarem ubezpieczenia.
    pozdr.
    Ostatnio edytowane przez darekPolsztyn ; 09-05-2013 o 23:50

Cytat Zamieszczone przez darekPolsztyn Zobacz posta
    A jeśli chodzi o ubezpieczenie, czytałem coś ostatnio o AVIVIE, ale sam tego jeszcze nie sprawdzałem choć również noszę się z zamiarem ubezpieczenia.
    pozdr.
    To jak tylko się dowiesz daj znać Może będzie korzystniej niż te sklepowe opcje. No tylko teraz pytanie czy to faktycznie tak działa jak mówią, mam na myśli opcje z mechanicznym uszkodzeniem i kradzieżą??

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów