Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

a w tym topload trójkącie będziesz miał miejsce na ten drugi obiektyw? Dla mnie optymalną kombinacją jest torba typu domke f-5xc z tak ustawionym wnętrzem, że 5D z 24L wchodziło właśnie na pionowo a do tego od dołu mieściła się jeszcze 50-tka i było miejsce na mały przewodnik, baterie i filtr. Torba z zewnątrz niepozorna, wygodna, z tkaniny naturalnej, nie rzuca się w oczy. Na wakacje jak znalazł

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez luciferi Zobacz posta
    ...Dla mnie optymalną kombinacją jest torba typu domke f-5xc...
    Zadam Ci (wbrew pozorom) poważne pytanie, ale zanim odpowiesz bardzo dobrze się zastanów

...Torba z zewnątrz niepozorna, wygodna, z tkaniny naturalnej, nie rzuca się w oczy...
    Czy jesteś tego pewien?
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

a w tym topload trójkącie będziesz miał miejsce na ten drugi obiektyw? Dla mnie optymalną kombinacją jest torba typu domke f-5xc z tak ustawionym wnętrzem, że 5D z 24L wchodziło właśnie na pionowo a do tego od dołu mieściła się jeszcze 50-tka i było miejsce na mały przewodnik, baterie i filtr. Torba z zewnątrz niepozorna, wygodna, z tkaniny naturalnej, nie rzuca się w oczy. Na wakacje jak znalazł
    Zmiesci sie bo jest to torba z podwojnym dnem , zmiesci szerokie 17-35 i 85 lezac, w kieszeniach klucze ,akcesorie itp. Przetestuje za miesiac w polsce jak bede na pierwszym urlopie
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Coś już napisał

Witam, mam możliwość zakupu używki plecaka naneu k4l i moje pytanie dotyczy trwałości zamka dolnej części na sprzęt foto. Spod dodatkowo zabezpiecza pionowych pasek z klamra, ale jeśli suwak puści to moje obawy o bezpieczeństwo sprzętu jest uzasadnione. A może lepszym rozwiązaniem byłby naneu alpha L?jaka jest różnica w wielkości tych plecakow może ktoś powiedzieć?w alphie sprzęt chowa się od tylu plecaka co eliminuje kradzieże sprzętu...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów