Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    SR

Domyślnie Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Repo ciekawe,ale nurtuje mnie pytanie, bo widze zdjecia "oficjalne" ale czy byl jaki punkt wycieczki "nie oficjalny" poza programem.chodzi mi o zdjecia z jaks opuszczonych miejsc, szkoly,bloku,szpitala? Czy tylko standardowe punkty do zwiedzenia? Fajnie bylo by obejzec zdjecia takie jak z Bażanciarni czyli z wnetrza:-) ale mimo wszystko repo ciekawe.

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Cytat Zamieszczone przez axidus821 Zobacz posta
    Repo ciekawe,ale nurtuje mnie pytanie, bo widze zdjecia "oficjalne" ale czy byl jaki punkt wycieczki "nie oficjalny" poza programem.chodzi mi o zdjecia z jaks opuszczonych miejsc, szkoly,bloku,szpitala? Czy tylko standardowe punkty do zwiedzenia? Fajnie bylo by obejzec zdjecia takie jak z Bażanciarni czyli z wnetrza:-) ale mimo wszystko repo ciekawe.

Jak już pisałem na forach , brak takiego wejścia ze względu na pogodę jaka panowała na Ukrainie , wtedy też został ogłoszony stan klęski żywiołowej i naprawdę była panika. Do samej strefy jechaliśmy 5H, zamiast 1.5 godziny. Więc nie było to możliwe aby zwiedzać dalej owe zakamarki Prypeci i z drugiej strony , śniega było aż po kolana miejscami.. Więc ze względu na czas i pogodę nie zwiedziliśmy całej Prypeci bo nie było takiej nawet możliwości.

Uprawnienia umieszczania postów