Strona 169 z 269 PierwszyPierwszy ... 69119159167168169170171179219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 681 do 1 690 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

100D? Pierwsze słyszę szczerze mówiąc...

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    100D? Pierwsze słyszę szczerze mówiąc...
    Każdy "pierwsze słyszy". Wszyscy czytają ten sam nius i żadnej dodatkowej informacji.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    gdzieś czytałem hasło że canon ma już (w końcu) nowe matryce wyciągnąłem z tego mylny widać wniosek że je będzie wkładał do nowych korpusów, idzie nowe - 98% wizjera w wizjerze (to prawie tak jak z tym cukrem w cukrze) ktoś powoli zaczyna rozumieć (ile lat na to trzeba) że żeby kadrować trzeba widzieć kadr to takie proste że aż trudne do wymyślenia.
    mnie już nic nie zdziwi - w drugim aparacie widzę jakieś 300% kadru i niedokładną latającą ramkę, która mniej więcej wyznacza kadr

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez pawelbara Zobacz posta
    Taka cisza? Nikt nic nie mówi na temat premiery która ma się na dniach pokazać...mowa jest o canon 100D
    bo my tu się raczej nie jaramy małymi aparatami
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia/Osiek

Nie chodzi o jaranie się małymi aparatami.. Lecz o dyskusję na temat nowości. Dzisiaj CR podał nowe informacje... Canon EOS 100D Detailed Specs Appear Ť Canon Rumors Na tle tego, jestem ciekaw jak będą wyglądały kolejne premiery pozostałych puszek, oczekiwanej 70D i 7DmkII...
    C7D + F14mm f2.8 + EF 50mm f1.8 + EF 85mm f1.8 + T135mm f2.8

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Nie chodzi o jaranie się małymi aparatami.. Lecz o dyskusję na temat nowości. Dzisiaj CR podał nowe informacje... Canon EOS 100D Detailed Specs Appear Ť Canon Rumors Na tle tego, jestem ciekaw jak będą wyglądały kolejne premiery pozostałych puszek, oczekiwanej 70D i 7DmkII...
    ja bym na pewno nie doszukiwal sie implikacji pomiedzy plotkami a plotkami. zadnego z tych aparatow jeszcze nie ma, mozemy sie domyslac co do niektorych z nich, ale sam fakt puszczania jakiejs tam plotki w sieci nie implikuje jeszcze niczego...
    www albo tez flickr

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia/Osiek

Ale od tego chyba jest ten wątek, żeby poplotkować na temat 'niedoszłych premier'... O faktach dyskusja toczy się w poszczególnych wątkach dotyczących tych faktów prawda?...
    C7D + F14mm f2.8 + EF 50mm f1.8 + EF 85mm f1.8 + T135mm f2.8

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

chodzilo mi tylko o to, ze wplyw ewentualnej premiery 100D na ewentualne premiery 70D i 7D mkII to jest juz czyste wrozenie z fusow. ale oczywiscie nie ma przeciwwskazan w tym watku, on merytorycznie i tak nie ma szans
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Myślę że za kilka dni będziemy mądrzejsi i wtedy łatwiej będzie snuć jakieś spekulacje. Ta puszka to coś jakby pomiędzy serią xxD a xxxD. Na podstawie tej specyfikacji z CR trudno coś więcej wróżyć.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar PoulN

100D

Mówi się, że już w przyszłym tygodniu ma odbyć się premiera dwóch lustrzanek firmy Canon. Jednym z modeli ma być "drobniutki" EOS 100D, czyli reprezentant zupełnie nowej linii niewielkich lustrzanek

http://www.optyczne.pl/5705-nowość-O..._tygodnia.html

Jeśli się sprawdzą te ploty i będzie to jeszcze "drobniejsze" i bardziej plastikowe od xxxxD to już gruba przesada, pozatym szaleją i mieszają nie potrzebnie w nazewnictwie... ale co mnie to zresztą
    300D drugą młodość niedługo przeżyje
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 18-03-2013 o 15:51

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    [...]ale sam fakt puszczania jakiejs tam plotki w sieci nie implikuje jeszcze niczego...
    Implikuje ruch w wątku
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Strona 169 z 269 PierwszyPierwszy ... 69119159167168169170171179219 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów