Taki lekko zjechany ma swoje plusy. Człowiek już się o niego tak nie boi i nie chucha nań. I nie kusi tak złodziei. Zresztą obudowę można wytrzeć i będzie śliczna...BTW tak czytam o tym obłażeniu z farby i jakoś na swoim staruszku 5d tego nie zauważyłem.
Hehe... to fakt. ale ma trochę racji w tym, szczególnie że piąteczki2 są przeważnie po 2-5latach używania przez kogoś - sprzedawane
Ja mam swojego 50D używanego 2-3lata 80tyś przebiegu, w bardzo dobrym stanie ,czysty zadbany wycierany, ale ostatnio wziąłem znajomego 50D do ręki, kupił nówkę jakoś 1/5roku temu i czuć różnice w gumach itp... w moim bardziej zużyte takie wyślizgane już![]()
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 10-03-2013 o 21:13
Tutaj ładna aukcja była : CANON 5D MARK II BODY ORYGINALNY GRIP (3076078992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + org. grip canona, stan bardzo bardzo zadbany- Poszło za 4200zł Info o przebiegu dostałem mailowo, okolo 50tyś. klapnięć ...było brać... Panowie!
![]()
Mam takie pytanko do was , czy opłacało by się kupić 5D mkII za 4500zł z przebiegiem
69 000 , samo body z kablami, ładowarką itd. ? Sprzęt posiada 3 przetarcia z boku body i ma wgrany najnowszy soft.
ojjj kolega 2 posty wyżej dobrą aukcje wyczaił![]()
kurczeblade na tablicy wisi chyba ten sam z allegro http://tablica.pl/oferta/canon-5d-ma...f20632d4;r:;s: ale jak napisałem do kolesia że chcę odebrać osobiście i sprawdzić na Żytniej to się nie zgodził![]()