Może wreszcie weźmiesz do ręki instrukcję obsługi albo dowolny poradnik z podstawami fotografii?
Ja wiem, że to dział dla początkujących, ale bez przesady...
Może wreszcie weźmiesz do ręki instrukcję obsługi albo dowolny poradnik z podstawami fotografii?
Ja wiem, że to dział dla początkujących, ale bez przesady...
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Powiedz mi czy da się ustawić tak,że ja tam reguluje?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Nie za bardzo rozumiem
Mozesz wytłumaczyć może zrozumiem
jak chcesz to się możemy gdzieś spotkać w Kielcach i Ci pokaże co i jak z takich mega podstaw =)
masz może gg? to sie zgadamy.
A może po prostu obejrzyj kilka filmików na YouTube, jak na przykład to https://www.youtube.com/watch?v=DdgN3vmz_AU
Naprawdę będzie Ci łatwiej zadać właściwe pytanie jak zrozumiesz czym jest przysłona, czas naświetlania, ISO, f-stop. No i oczywiście idealnie by było, gdybyś jednak przeczytał tą instrukcję...
Ostatnio edytowane przez korbas ; 22-02-2013 o 16:08 Powód: link update
Przepraszam że tak po chamsku trochę, ale... żeby rozumieć trzeba mieć rozum. Nie chce mi się wierzyć że ktoś kupił/dostał aparat i nie przeczytał nawet pobieżnie instrukcji, a na forum próbuje dowiedzieć się absolutnych podstaw. To tak jakby ktoś na forum "auto" pytał którędy wsiada się do samochodu :-).
A poważnie to zgadzam się z Kolegami. Twórca wątku albo jest prowokatorem, albo małolatem który lubi drażnić innych. Zresztą spójrzcie na Jego deklarowany wiek ;-).
Ostatnio edytowane przez dzidofon ; 22-02-2013 o 16:32
300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)