Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Laptop do zdjęć..

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    Oczywiscie od czasu do czasu jakas aplikacja zawisnie ale nigdy tak zeby caly system padl.
    Ale to chyba w jakiś przedpotopowych systemach? Nawet w starych XP-kach było to coś zupełnie wyjątkowego jak jeden program wieszał cały system. Mam wrażenie że Twoja wiedza o windowsach to się skończyła gdzieś na 98-kach .

Marcinie - nowoczesne lapki z uśpienia budzą się praktycznie natychmiast. To już nie to co było nawet kilka lat temu, także to nie jest jakaś wyjątkowa cecha jabłka .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-02-2013 o 14:27
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie Odp: Laptop do zdjęć..

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale to chyba w jakiś przedpotopowych systemach? Nawet w starych XP-kach było to coś zupełnie wyjątkowego jak jeden program wieszał cały system. Mam wrażenie że Twoja wiedza o windowsach to się skończyła gdzieś na 98-kach .

Marcinie - nowoczesne lapki z uśpienia budzą się praktycznie natychmiast. To już nie to co było nawet kilka lat temu, także to nie jest jakaś wyjątkowa cecha jabłka .
    tu cie zaskocze, to sie stalo na mojej stacji roboczej Dell T7400 z windowsem 7 na pokladzie na ktorej pracuje. chcialem cos wrzucic na dysk sieciowy i tak zawisl ze zostala mi tylko tapeta
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uprawnienia umieszczania postów