Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Laptop do zdjęć..

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    to prawda, niestety fakt jest faktem ze tego antywira potrzeba zeby system funkcjonowal, wg mnie to spory minus, no ale co tam Cena popularnosci, dzieki temu systemy ktore sa mniej popularne nie maja takich problemow.
    Jak podliczyć koszt 10-letniej subskrypcji takiego NOD-a lub innego programu i doliczyć do ceny całego systemu pecetowego, to ciągle jest mniej od porównywalnego systemu makowego :-) Zresztą taki argument jest bezpodstawny, Photoshopa też trzeba zainstalować, żeby móc coś zrobić ze zdjęciami na komputerze i to przecież nie jest problem.

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Jak podliczyć koszt 10-letniej subskrypcji takiego NOD-a lub innego programu i doliczyć do ceny całego systemu pecetowego, to ciągle jest mniej od porównywalnego systemu makowego :-) Zresztą taki argument jest bezpodstawny, Photoshopa też trzeba zainstalować, żeby móc coś zrobić ze zdjęciami na komputerze i to przecież nie jest problem.
    zaczyna sie robic dyskusja w stylu pierwsza byla kura czy jajko
    jako podsumowanie mozemy stwierdzic chyba ze na kazdej platformie (PC czy Mac) fotograf moze znalezc dla siebie interesujace laptopy, jakie, to juz zalezy od portfela i tego czego oczekujemy od workflow'u.

wydaje mi sie ze przedstawilismy juz mase argumentow za i przeciw dla obu systemow
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta

wydaje mi sie ze przedstawilismy juz mase argumentow za i przeciw dla obu systemow
    Ja jestem tego nawet pewien . Może w związku z tym zakończmy tego flejma
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów