Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Canon 60D - Nowy, gdzie najtaniej?!?!

Domyślnie

a może ludzie kupują60d bo 50d jest już nie do dostania a jak się trafi w alledrogo to cena za zajechanego starca większa niż nowy 60d? A może kupują dlatego że d7000 jest znacznie droższy i trudny do kupienia oraz ma sporo problemów technicznych.

Czasem kupuje się coś bo po prostu brak jest alternatywy.
    W fotografii najważniejsze jest światło.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saiqard Zobacz posta
    Kradzież musi być z użyciem siły. czyli nie mogę komuś dać aparatu, tylko musi on mi go wyrwać z rąk i muszę fakt zgłosić na policję.
    to nie jest kradzież tylko rozbój.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Początki nałogu

Domyślnie

Co do dokupywania gwarancji "nieszczęśliwy wypadek" i "wyprania" aparatu w zmywarce, pralce, wannie, kradzieży - to jest (dla mnie) ściema No chyba że kradzież była zgłoszona na policji i z tego co się orientuję znajdzie się sprawca (ale to tylko czytałem, bo tak można potwierdzić w 100% że skradziony podobno). Niestety... Jak ktoś mi napisze że mu wymienili na nowy to poproszę o spotkanie i pokazanie wszelkich dokumentów świadczących o tym fakcie, inaczej nie uwierzę... Znam zdanie kupujących co kupili, jeden kolega do tej pory nie otrzymał pieniędzy za to że laptop mu upadł z wysokości pół metra i nie działa... Drugi wysłał już pismo do głównego kierownika czy prezesa sklepu że nie chcą mu przyjąć sprzętu (fuji czy samsung megazoom) w sklepie i za wytłumaczenie jest podane "gołym okiem widać że sprzęt jest uszkodzony mechanicznie" i nic nie daje gwarancja "dodatkowa" od niby mechanicznego uszkodzenia.

Ale nie o tym jest wątek...
    Wracając więc...

Użytkując 50D wydawało mi się że 60D jest gorsze, jednak nie, zmieniłem zdanie... Nie jest gorsze, co... jest inne Na 7D mnie nie stać z tą szklarnią co sobie zaplanowałem, a w przyszłości pełna klatka, 60D zostanie w rodzinie na wycieczki

Widzę że ceny te same wszędzie, podzwoniłem po znajomych, tutaj jeszcze mnie informujecie że za 3450 brać, więc pora na zakupy
    Ostatnio edytowane przez Mike7 ; 11-03-2012 o 22:18

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m-a-r Zobacz posta
    a może ludzie kupują60d bo 50d jest już nie do dostania a jak się trafi w alledrogo to cena za zajechanego starca większa niż nowy 60d? A może kupują dlatego że d7000 jest znacznie droższy i trudny do kupienia oraz ma sporo problemów technicznych.

Czasem kupuje się coś bo po prostu brak jest alternatywy.
    Dla tych co tęsknią za 50D: canonusa oferuje refurbisze za sedemset trzy dolary i trzydzieści sześć centów.

http://shop.usa.canon.com/webapp/wcs...0051_-1_29252#

To znaczy oferował, jeszcze w tym miesiącu (newet nowe za ponad $1300). Chyba jednak się już skończyły.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 12-03-2012 o 09:39

Bywalec Awatar Arni
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m-a-r Zobacz posta
    ...może kupują dlatego że d7000 jest znacznie droższy i trudny do kupienia oraz ma sporo problemów technicznych
    U mnie właśnie te agrumenty zdecydowały i po kilkunastu dniach użytkowania cieszę się z wyboru.
    3450 PLN w FJ, możliwość długiej "zabawy", kilku testów z różnymi szkłami, o których myślę i rozmowy - bezcenne ;-)
    EOS 60D + C50/1.8 + C24-105/4.0 L + S10-20/4.0-5.6 EX DC HSM + S30/1.4 EX DC HSM + T70-300/4.0/5.6 SP Di VC USD
    Metz 50 AF-1 + Hama Traveler Pro
    E-system przeszedł do historii ...

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Canon 60D - Nowy, gdzie najtaniej?!?!

Zna ktoś miejsce gdzie kupi się nowe 60d (z fakturą VAT) taniej niż 3100 zł?
    Regulamin pkt 8.

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Tyle to i ja wiem I taniej niż 3100 zł nie ma za bardzo.
    Ale wiele sklepów nie wystawia się na Allegro czy na Ceneo, więc może ma ktoś taniej.
    Regulamin pkt 8.

Awatar _Dre_
    Miasto
    WA-WA

W Saturnie trwa promocja za każde wydane 500zł oddają 50 zł trwa do 5 stycznia

Cena nowego 60D wynosi 3079zł

Całkiem atrakcyjnie Znajdziecie gdzieś taniej?
    50 1,8

Bywalec
    Miasto
    Wlkp

Cytat Zamieszczone przez _Dre_ Zobacz posta
    W Saturnie trwa promocja za każde wydane 500zł oddają 50 zł trwa do 5 stycznia
    Cena nowego 60D wynosi 3079zł
    Całkiem atrakcyjnie Znajdziecie gdzieś taniej?
    Rozumiem, że do tego cashback Canona swoją drogą? Czy nie? Bo jeśli tak, to faktycznie całkiem dobra propozycja.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów