Jeden właściciel, może kiedyś fora zostaną połączone? Taka foto-fuzja![]()
Jeden właściciel, może kiedyś fora zostaną połączone? Taka foto-fuzja![]()
Lepiej nie
Moje skojarzenia co do forum.nikoniarze to:
1. Dużo zdjęć(w tym imo dobrych)
2. Ciekawe dyskusje/kłótnie (właśnie czytam o tym że to nie sprzęt robi zdjecia :-) )
2. mega trolle
3. fanboye apple
4. guru aktu wrzucający instagramy z rozebranymi małolatami, co dzień zbierający ukłony od poddanych
Powyższe pisane z " ;-) " bardzo lubię tamte forum, ale wolałbym nie łączyć jednego z drugim![]()
Niemożliwym jest wręcz, zniechęcić do czegoś kogoś, kto i tak nie ma na to ochoty, a pozdrowić ludzi nigdy nie zaszkodzi - nawet jeśli wejdą do wątka z czystej ciekawości
Głęboko sięga wzrok twój? Mój się zatrzymuje na pewnym etapie: mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.
Chwilowa posucha nie trwać będzie wiecznie![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Wystarczy że widzę jaka aplikacja najczęściej i najdłużej jest wyświetlana na ekranach smartfonów w komunikacji miejskiej. A co do użyteczności tejże aplikacji to widzę, że mamy bardzo podobne wrażenia
.
Mimo tego jednak... przy okazji sprawdziłem, że ktoś mi za plecami już całkiem dawno temu włączył na forum Canona możliwość połączenia i logowania się kontem z FB. Dla chętnych mimo wszystko używających - wystarczy to ustawić tu: http://www.canon-board.info/profile....ditconnections
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---