Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Proshow Producer - jakość zapisu

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie Odp: Proshow Producer - jakość zapisu

Witam serdecznie mam proszę o pomoc w jaki sposób umieścić podkład zdjęciowy do gotowego "szablonu" slajdu. Chodzi o to że zdjęcie posiada jakiś efekt przemieszczania się i w pewnym momencie jest czarne tło. Nie chcę powiększać zdjęcia tylko zależy mi aby pod głównym zdjęciem było to same tylko w jakimś stopniu rozmyte lub powiększające się. Masakra mam nadzieje ze ktoś czai o co mi chodzi.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Proshow Producer - jakość zapisu

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    Witam serdecznie mam proszę o pomoc w jaki sposób umieścić podkład zdjęciowy do gotowego "szablonu" slajdu. Chodzi o to że zdjęcie posiada jakiś efekt przemieszczania się i w pewnym momencie jest czarne tło. Nie chcę powiększać zdjęcia tylko zależy mi aby pod głównym zdjęciem było to same tylko w jakimś stopniu rozmyte lub powiększające się. Masakra mam nadzieje ze ktoś czai o co mi chodzi.
    Jeżeli dobrze zrozumiałem to podpowiem:
    - klikasz na slajdzie dwa razy lewym klawiszem myszy - wchodzisz Slide Options
    - zakładka "Slide" -> "Slide styles" -> "Add layer" -> "Add Image or Video" - czyli klikasz na znaczek "+" i dodajesz to samo zdjęcie - teraz w zakładce Layers masz dwa takie same zdjęcia, jedno z ustawionym wcześniej najazdem, drugie nieruchome świeżo dodane
    - zmieniasz główną zakładkę z Slide na Layers i wchodzisz w Editinig.
    - zaznaczając zdjęcie które ma być tłem możesz mu ustawić rozmycie (Blur), możesz ustawić aby było ono w odcieniach szarości (Colorize) itp itd. W ten sposób masz jedno zdjęcie z najazdem, drugie jako tło (które również może się przemieszczać).

Uprawnienia umieszczania postów