Jak mozna wywnioskowac z postow Sundersa zakup w FJ to dla niego zlo konieczne i ostatecznosc, wiec nie wiem czy warto wdawac sie w polemike![]()
Jak mozna wywnioskowac z postow Sundersa zakup w FJ to dla niego zlo konieczne i ostatecznosc, wiec nie wiem czy warto wdawac sie w polemike![]()
Błędny wniosek. Przy podobnym bezpieczeństwie zakupu, wolę kupować tam gdzie uzyskam w razie potrzeby sensowną pomoc-poradę i oczywiście tam gdzie taniej. Niestety sensownej, fachowej, porady w FJ szukać było trudno. Spotykałem się z nachalnym wciskaniem sprzętu spod pomarańczowej flagi, a teraz czuję że zmienią barwy na czarno-żółte. Nie udało mi się także nakłonić obsługi sklepu do uruchomienia aparatu fotograficznego-zawsze mieli jakieś przeszkody-jedyną korzyścią jaka można było odnieść, to wzięcie sprzętu do ręki. Nieco lepiej było jeśli chodzi o wypróbowanie obiektywu-jak był na stanie, to pozwalali podpiąć do swojej puszki. Jestem z przeciwnego krańca Polski niż Ty-może to kwestia regionalnych zwyczajów obsługi sieci FJ
Czacha liczyłem na to, że jako były pracownik FJ podasz jakieś istotne argumenty przemawiające za kupowaniem własnie tam zamiast dyskredytować mnie, tylko chyba dlatego że mam inną opinię.![]()
Ostatnio edytowane przez Sunders ; 21-10-2012 o 08:35