Aparacik chyba sprzedaje się poniżej oczekiwań, na Amazonie ledwie się na pierwszą setkę łapie... Ciekawe czy Canon coś z tym zrobi (cena?)...
Aparacik chyba sprzedaje się poniżej oczekiwań, na Amazonie ledwie się na pierwszą setkę łapie... Ciekawe czy Canon coś z tym zrobi (cena?)...
Bo wiele ludzi zadaje sobie to samo pytanie. Czy nie lepiej kupić lustrzankę z jakimś obiektywem. I wybierają lustrzankę, bo są namawiani przez "bardziej doświadczonych kolegów" z lustrzankami, którzy też nie rozumieją po co zrobiono ten aparat. Wyobraźcie sobie, że pokazałem znajomemu możliwości Canona G1X i sprzedaje Canon 1Ds Mark II, bo ma po prostu dość tego żelastwa całego - bo nie idzie to w parze za jakością.
Dla niedowiarków i innych forumowych zakompleksialców jutro zrobię fotkę.
Już pisałem - jeśli komuś wystarcza obrazek z cropa z ciemnym zoomem, to po prostu kupił narzędzie nieodpowiednie do swoich potrzeb.
Ale pisanie "nie idzie to w parze z jakością" jest mocno krótkowzroczne - pokaż mnie, niedowiarkowi, zdjęcie porównywalne obrazkiem do FF+24/1.4 na pełniej dziurze.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it