Cytat Zamieszczone przez Hart1 Zobacz posta
Ogólnie telefony od apple są chyba teraz najlepsze na tynku. Nie znam nikogo kto używa iPhona i nie jest z niego zadowolony ale SAMSUNGi też dają radę. Zresztą teraz jak wyszedł iphone 5 to już apple tylko utwierdziło swoją mocną pozycję.
Po oswobodzeniu się z Nokii (kiedyś z kolei była opinia, że Nokia a potem długo nic) kupiłem pierwszego Samsunga (SGS2). Przed prawie rok ANI RAZU się nie zawiesił, bateria równo co 3 dni ładowana, plastikowa obudowa i wyświetlacz - pomimo braku ochronek - nie porysowane. Ostatnio sprzedałem na allegro praktycznie jak nowa. Z kolei - wracając do Nokii - C7 - zdarzały mi się dni, kiedy musiałem więcej niż raz resetować - zawieszała się. Poza tym internet na Symbian Anna był tak powykrzaczany - że masakra. Nie dało się praktycznie przeglądać www. Android przy tym to jak szwajcarski zegarek. W S3 jedynie mam zastrzeżenia do baterii (trzyma 2 dni w porównaniu do 3 w S2) ale ponoć poprawić zużycie ma najbliższa aktualizacja. Różnica w wykonaniu telefonu - s2 vs. s3 - klasa lepiej. W Applu generalnie designerzy się nie wysilili. A takie były fajne wizualizacje IP5 w necie...