Zeiss to announce two new cinema lenses | Photo Rumors - Zeiss też ma podobne smoki...
Nie mam pojęcia: IBC2012 - 2012 Exhibitor List 1300 stoisk i 50 tys. zwiedzających - sporo?
Ale jak do tej trójki C100/C300/C500 ma się 1D C??
Zeiss to announce two new cinema lenses | Photo Rumors - Zeiss też ma podobne smoki...
Nie mam pojęcia: IBC2012 - 2012 Exhibitor List 1300 stoisk i 50 tys. zwiedzających - sporo?
Ale jak do tej trójki C100/C300/C500 ma się 1D C??
EOS - conditio sine Kwanon...
Canon obecnie jest goniony przez inne firmy i to bardzo ostro dlatego starają się nie stracić pozycji którą maja. Tylko ciekawe czy im się uda bo konkurent robi się silny.
Możliwe że to jest tak że rynek na takie produkty to się dopiero tworzy.
Myślę że jedno - to jest to właśnie łagodna forma przejścia na ciemną (filmową stronę mocy), a drugie jak dla kogoś kamera filmowa to za mało, a nie lubi kompromisów no to droga otwarta ......
O którym konkurencie mowa?
Na rynku filmowym to Canon miał zerową pozycję więc trudno tu coś jeszcze mówić kto i kogo goni.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 30-08-2012 o 14:57
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak od 117 lat Bracia Lumiere-Wyjście robotników z fabryki [1895] - YouTube
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner