Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3719

Wątek: 5DmkIII w praktyce

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: 5DmkIII w praktyce

Jak włączy się podświetlanie na ekranie punktu af to najpierw znajdzie punkt a po ułamku sekyndy podświetli i to jest wkurzające więc wyłączyłem . Mam jednak pytaie. Jak ustawić żeby np: lewy -ustawiony punkt af w poziomie biegał w tym samym punkcie tylko w pionie/ Niby ustawiłem ale on po zmianie na pion ustawia się na środku. Czegoś nie wiem ?

Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Jak włączy się podświetlanie na ekranie punktu af to najpierw znajdzie punkt a po ułamku sekyndy podświetli i to jest wkurzające więc wyłączyłem . Mam jednak pytaie. Jak ustawić żeby np: lewy -ustawiony punkt af w poziomie biegał w tym samym punkcie tylko w pionie/ Niby ustawiłem ale on po zmianie na pion ustawia się na środku. Czegoś nie wiem ?
    Si...w menu AF, w czwartej zakładce, ostatnią opcję zmieniasz ...Orientation linked AF point . Pozdrawiam.

Dodam, że to jest po prostu oddzielne ustawiania AF na kadr poziomy i pionowy. To już było w 7D
    Ostatnio edytowane przez Thomason2005 ; 27-08-2012 o 19:37

Początki nałogu
    Miasto
    EU

Cytat Zamieszczone przez CC2 Zobacz posta
    Jak włączy się podświetlanie na ekranie punktu af to najpierw znajdzie punkt a po ułamku sekyndy podświetli i to jest wkurzające więc wyłączyłem ...
    Całe szczęście, że Canon rozwiązał ten problem w trybie servo i przestał w ogóle podświetlać
    Pozdrowienia,
    Paweł

Zdjęcia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów