Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 99

Wątek: Nowa akcja promocyjna - Canon Cash Back 2012

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie Odp: Nowa akcja promocyjna - Canon Cash Back 2012

Witam wszystkich.
    Też wygrałem :-o
    Nie wiem tylko gdzie ten formularz do wydrukowania
    wie ktoś może?
    Pozdrawiam

- - - Updated - - -

Już mam, przysłali kolejnym mejlem

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

I ja również, a wam też na formularzu wydrukowanym nie mieści się cały numer konta bankowego?
    Ostatnio edytowane przez teo5ooD ; 20-08-2012 o 13:30
    Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 100 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|

Cytat Zamieszczone przez teo5ooD Zobacz posta
    I ja również, nie trzeba drukować tylko wypełnić "chyba" a dosłać to z pudełka i paragon

Jest napisane w mailu i formularzu :

Przysłać w przeciągu 5 dni -

WYDRUKOWANY, WYPEŁNIONY i PODPISANY FORMULARZ ...

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Zauważyłem i z edytowałem post... A pytałem czy numer konta bankowego tez wam się nie zmieścił na drukowanym formularzu?
    Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 100 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|

Czy mógłby ktoś ze szczęśliwych zwycięzców przesłać mi ten formularz przeznaczony do wydrukowania i podpisania?
    W mailu nic nie załączyli, więc wypełniłem tylko formularz na WWW. Napisałem do firmy organizującej konkurs, ale odpowiedzi póki co brak, a chciałbym dzisiaj wysłać komplet.
    Dzięki!

Cytat Zamieszczone przez teo5ooD Zobacz posta
    Zauważyłem i z edytowałem post... A pytałem czy numer konta bankowego tez wam się nie zmieścił na drukowanym formularzu?

26 cyfrowy numer konta nawet ze spacjami mieści się bezproblemowo.

A w przypadku 430EXII jak rozwiązać kwestię braku numeru seryjnego na pudełku?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez Lucky Luck Zobacz posta
    26 cyfrowy numer konta nawet ze spacjami mieści się bezproblemowo.
    Mieści się bezproblemowo ale tylko na formularzu który wypełniasz na linku potwierdzającym fakt wygrania nagrody. Po otrzymaniu tego formularza w formacie Pdf (do wydrukowania) u mnie też "urwało" ostatnie cztery cyfry z numeru konta. W związku z tym faktem wysłałem do nich zapytanie o treści:
    "Witam. Zgodnie z Waszą instrukcją potwierdziłem na podanym linku powiadomienie o przyznanej mi nagrodzie oraz wypełniłem formularz. Po jego otrzymaniu w formacie Pdf zauważyłem, że w rubryce numer konta brak jest ostatnich czerech cyfr mojego konta bankowego (u innych osób jest to samo). W związku z tym mam pytanie - czy tak ma być na tym formularzu a Wy u siebie macie zapisany poprawnie cały numer konta, czy też coś jest nie tak ? Dziękuję za odpowiedź."
    Jak mi odpowiedzą dam od razu znać.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez terrypr Zobacz posta
    Czy mógłby ktoś ze szczęśliwych zwycięzców przesłać mi ten formularz przeznaczony do wydrukowania i podpisania?
    W mailu nic nie załączyli, więc wypełniłem tylko formularz na WWW. Napisałem do firmy organizującej konkurs, ale odpowiedzi póki co brak, a chciałbym dzisiaj wysłać komplet.
    Dzięki!
    Nie za bardzo on będzie dla Ciebie użyteczny, gdyż są w nim z automatu wypełnione rubryki z informacjami które podałeś podczas zgłoszenia nagrody (dane personalne, numer konta, rodzaj zakupionego towaru) - praktycznie są tam wolne dwa miejsca: na datę i podpis.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez matir Zobacz posta
    A w przypadku 430EXII jak rozwiązać kwestię braku numeru seryjnego na pudełku?
    Napisz do nich - tylko poproś o odpowiedź w przeciągu 5-ciu dni.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 20-08-2012 o 21:03
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Do odebrania zwrotu konieczne jest dołączenie dowodu zakupu /faktura,paragon/
    W sklepie gdzie nabyłem sprzęt twierdzą, że do ewentualnej naprawy gwarancyjnej
    potrzebny będzie oryginalny dowód zakupu. ???
    Ostatnio edytowane przez Lucky Luck ; 21-08-2012 o 09:56

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Ja na wydrukowanym formularzu dopisałem ręcznie numer banku i to samo uczyniłem z numerem seryjnym lampy 430EXII na odwrocie kodu kreskowego i wysłałem

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów