Pokaż wyniki od 1 do 10 z 99

Wątek: Mini Słownik FORUMOWICZA

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Mini Słownik FORUMOWICZA

Mam pytanie o zwrot "spacer-zoom". Czy mam go rozumieć na sposób polski czy na angielski?
    Czyli: spacer jako przechadzka (ale wtedy nadal nie wiem co to za zoom) czy spacer z angielskiego, powiedzmy jako separator (i też nie wiem jak to się może mieć do zoom'a).

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez nwankwo Zobacz posta
    Mam pytanie o zwrot "spacer-zoom". Czy mam go rozumieć na sposób polski czy na angielski?
    Czyli: spacer jako przechadzka (ale wtedy nadal nie wiem co to za zoom) czy spacer z angielskiego, powiedzmy jako separator (i też nie wiem jak to się może mieć do zoom'a).
    Żartujesz, prawda ??
    Chodzi o obiektyw uniwersalny. Tu widoczek tam portecik a i ptaszek na gałęzi również.

Oczywiście, że nie żartuję.
    Zdaje się, że trafiłem na forum dla początkujących, a nie dla żartujących, zgadza się?

Coś już napisał Awatar kaspeed
    Miasto
    Chełmek

Cytat Zamieszczone przez nwankwo Zobacz posta
    Oczywiście, że nie żartuję.
    Zdaje się, że trafiłem na forum dla początkujących, a nie dla żartujących, zgadza się?
    Całkowita racja. Strasznie to mieszanie polsko - angielskie w oczy kłuje. Ale co wymyślić innego spacerowy obiektyw o zmiennej ogniskowej? zmiennoogniskowy spacerniak, może spacerowy zmiennoogniskowiak? ;P
    Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów