Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Mądrości z TVN24...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: Mądrości z TVN24...

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Pewno. Moj 2 letni syn zrobił już kilka udanych (ostrych) zdjęć.
    Niestety ani raz nie udało mu się ujechać chociaż 1m na 2 kołowym rowerku...
    Mam podobnie. Mój syn robił już udane i ciekawe foki (które można na ścianie powiesić), zanim na dwóch kółkach nauczył się jeździć. A co do dzienni-karzełków, z wielką radością od 4 lat nie oglądam żadnych wiadomości w TV i jestem szczęśliwym człowiekiem. Czasami tylko w radiowej trójce czegoś posłucham (byle nie polityków, bo obrażają moją inteligencję). Jak przejrzę od czasu do czasu tytuły lokalnych dodatków do prasy ogólnopolskiej, lub lokalnych gazet, to ręce mi opadają od czytania tematów poruszanych przez nich. Toć to jedna wielka żenada. Temat dnia: dziura w osiedlowej uliczce, albo Pan X obraził Pana Y, albo aktoreczka Z pokazała majtki. Jak tu tracić pieniądze na takie g.....?
    PS polecam Wam eksperyment i pozbycie się odbiornika sygnału TV w domach, świat stanie się piękniejszy.
    Pozdrawiam Rysiek

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez rysib Zobacz posta
    PS polecam Wam eksperyment i pozbycie się odbiornika sygnału TV w domach, świat stanie się piękniejszy.
    A to trzeba oglądać dzienniki? Bez przesadyzmu jest tyle fajnych filmów i programów - sieczkę da się spokojnie pominąć.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Masz racje ale te programy oglądam w necie, a filmy z płyty lub np na kinomaniak.tv + trójka PR i jest dobrze. Oczywiście o książkach nie zapominajmy
    Pozdrawiam Rysiek

Uprawnienia umieszczania postów