Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Chwale fotoaparaciki.pl

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymkowski Zobacz posta
    Co widać choćby po komentarzach tutaj na forum...
    Tylko tych komentarzy niezbyt wiele. Pomijam fakt, że obecnie nie ma u nas w PL takiego sklepu, który będzie oferować w pełni sprawny sprzęt.

Do fotoaparacików zajrzałem z powodu komisu, niestety za traktowanie nie często tam wracam. Jedynie ciekawość mnie do nich prowadzi.

Za to bardzo polecam ten sklep, który bardzo chwalę za miła obsługę. Niestety ceny mają nieco wyższe na canona/nikona niżeli konkurencja.
    Ostatnio edytowane przez Darx ; 05-07-2012 o 18:05
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Pełne uzależnienie

Domyślnie

W fotoaparacikach kilka lat temu zostawiłem trochę kasy. Najlepiej było skontakować się z nimi telefonicznie, przed złożeniem zamówienia na stronie internetowej, bo oferta na niej widoczna nie zawsze odpowiadała rzeczywistości. Byli kompetentni - potrafili rzeczowo doradzić, a sprzęt przychodził szybko i bez problemów. Od pewnego czasu jednak IMO przestali być konkurencyjni cenowo.
    P.S. Czy przez ponad dwa lata nie dało się poprawić tytułu wątku na właściwy

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Www.fotoaparaciki.pl znam od dawna a wręcz od ich narodzin-każdy mój sprzęt foto pochodzi od nich, fachowa obsługa , możliwość negocjacji ceny oraz konkurencyjne ceny to,ich podstawa a także możliwość zamiany sprzętu na nowszy z dopłatą to są plusy. Może trafiliście na niekompetentnego,pracownika
    Pozdrawiam fotoaparaciki.pl
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dwa razy że tak powiem olali mnie. Zadałem pytanie o dostępność, mieli oddzwonić i nie oddzwonili. Raz przyjęli słowne zamówienie, towar już miał być następnego dnia, już pojutrze, już popojutrze w końcu po tygodniu stwierdzili, że jednak nie będzie. Co do cen mimo negocjacji nie są w niektórych przypadkach najtańsi ani nawet tani. Do tego towar oznaczony w sklepie jako dostępny w rzeczywistości dostępny nie jest.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fhumargo Zobacz posta
    Www.fotoaparaciki.pl znam od dawna a wręcz od ich narodzin-każdy mój sprzęt foto pochodzi od nich, fachowa obsługa , możliwość negocjacji ceny oraz konkurencyjne ceny to,ich podstawa a także możliwość zamiany sprzętu na nowszy z dopłatą to są plusy. Może trafiliście na niekompetentnego,pracownika
    zgadzam się, ale to co mnie osłabiło to to, że jak ja kupowałem tam jakies coś z pół roku temu i chciałem płacić kartą to sobie dwa procent do ceny z półki doliczają... ręce mi opadały. nie spotkałem się z takim czymś nigdzie indziej w żadnym sklepie.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie

jest tak silna konkurencja na rynku, ze cześć firm jedzie na minimalnym zarobku i
    często na ofertach jest uwaga , ze cena dotyczy wyłącznie zakupu za pomocą gotówki
    ja ostatnio znalazłem ofertę na kartę CF obok siebie ,wiec poszedłem kupić i ...cena wyższa o 5 pln bo oni jada bez marzy i zarabiają na wysyłce...
    faktycznie na allegro karty b często bez możliwości odbioru osobistego

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

No cóż,stwierdziłem,że lampę kupię w innym sklepie

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fhumargo Zobacz posta
    Jak widać z ogólnych wypowiedzi, dużo z nas trafiło na niekompetentnego pracownika. Czyli albo mamy do niego takie szczęście albo jest więcej takich pracowników. Jest też trzecia możliwość takiego chwalenia
    Ale ja tam już na pewno kupował nie będę!
    I podczepiam się do prośby o zmianę tytułu wątku- zgodnie ze zmianami w sklepie.
    Ostatnio edytowane przez pawel-foto ; 08-07-2012 o 23:06
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

I też powiem ,ze sobie bardzo chwale od samego zakupu po sam kontakt. Wysyłka w 24h. wszystko należycie jak trzeba.

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Przeczytałem wszystko... i na pewno tam nie zajrzę. Dziękuję za cynk.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów