Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: zhakowana stronka, może jakieś rady?

Mieszany widok

Domyślnie

nie no, kopia zapasowa jest ale tylko strony bez zawartości, chodzi bardziej o to że zdjęć strasznie dużo było powrzucanych, i trzeba będzie na nowo katalogi tworzyć, a zdjęcia gdzieś tam na różnych dyskach są i to sporo czasu po prostu zajmie. Nie dopytywałem skąd wie że arabowie, byłem zbyt zdziwiony żeby myśleć o takich pytaniach. Ale wszystkie napisy były na arabski pozmieniane itp, więc może dlatego tak powiedział. Wiem że stało się to jak przenosili wszystkie strony na inny serwer, może po prostu wtedy były gorzej zabezpieczone?
    z policją się na razie wstrzymuję, na pewno nie mogę wykluczyć konkurencji, choć w moim rejonie praktycznie jej nie ma....
    Ostatnio edytowane przez Tim ; 03-07-2012 o 13:10
    Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tim Zobacz posta
    nie no, kopia zapasowa jest ale tylko strony bez zawartości, chodzi bardziej o to że zdjęć strasznie dużo było powrzucanych, i trzeba będzie na nowo katalogi tworzyć, a zdjęcia gdzieś tam na różnych dyskach są i to sporo czasu po prostu zajmie.
    Twój hosting powinien mieć backup wszystkiego. Chyba że Cię hostował ten informatyk...
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Uprawnienia umieszczania postów