W takim razie na placu boju pozostają:
NEC MultiSync PA241W i Eizo SX2462. Więc który z tych dwóch byś wybrał w swoich kryteriach? Zaznaczam, że nie jestem takim wyjadaczem tematu jak Ty![]()
Nowy
Używany
W takim razie na placu boju pozostają:
NEC MultiSync PA241W i Eizo SX2462. Więc który z tych dwóch byś wybrał w swoich kryteriach? Zaznaczam, że nie jestem takim wyjadaczem tematu jak Ty![]()
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Sorki, że się wetnę w dyskusję. Znajomy znajomego sprzedaje Eizo s2031w, używany około roku. Wiem, że cudo techniki to nie jest, ale czy jest w stanie w miarę poprawnie wyświetlać to co powinien i przydać się w edycji zdjęć? Oprofilować się da? Dzięki z góry za uwagi!
5D, stałki, zoomy
Ja, jeśli się mogę wtrącić, brałbym EIZO. Możliwości PA i SX są podobne, ale za EIZO przemawia lepsza gwarancja, większe możliwości uniknięcia defektów ekranu.
S2031W to podobny monitor do wszystkich innych serii S. Wymagania amatorskie pokrywa z nawiązką.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Witam, próbowałem skalibrować monitor kalibratorem "Color Munki", postępowałem wg. instrukcji wszystko się zainstalowało ale po instalacji zaczeły się pojawiać jakieś dziwne paski na monitorze, co może być tego przyczyną? Odinstalowałem teraz wszystko i jest ok. Proszę o pomoc.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl