Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Jaką lampę do eos 450d? Proszę o pomoc...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kępno

Domyślnie

Przerabiałem temat taniej lampy z 8 miesięcy temu. Też chciałem tanią i dobrą lampę. W końcu doszedłem do wniosku że nie warto wydawać 300 zł na coś co i tak zamienię za kilka miesięcy, bo będzie mi brakować czegoś.
    Udało mi się wyrwać na "popularnym serwisie aukcyjnym" 430EX za niecałe 500zł z przesyłką gratis w stanie idealnym. Jestem z niej zadowolony i jedyne czego mi czasami brak to mocy.. Ale za tą cenę wszystkiego nie można mieć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mithil Zobacz posta
    Przerabiałem temat taniej lampy z 8 miesięcy temu. Też chciałem tanią i dobrą lampę. W końcu doszedłem do wniosku że nie warto wydawać 300 zł na coś co i tak zamienię za kilka miesięcy, bo będzie mi brakować czegoś.
    Udało mi się wyrwać na "popularnym serwisie aukcyjnym" 430EX za niecałe 500zł z przesyłką gratis w stanie idealnym. Jestem z niej zadowolony i jedyne czego mi czasami brak to mocy.. Ale za tą cenę wszystkiego nie można mieć.
    no ja za Cullmann 34 AF/C dałam aż 20,5zł tak więc zobacze, czy w ogóle będzie działać (niby jest sprawna), a na jakiś czas wystarczy...

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Domyślnie

Popieram, też szukałem czegoś taniego, jednakże forumowicze mi odradzili i poradzili poczekać i zakupić coś konkretnego i nie żałuję.
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Uprawnienia umieszczania postów