Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Metz AF-1 58 Wybuch

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eliop Zobacz posta
    SADAMAN może potwierdzić bo razem w tym samym czasie kupiliśmy te lampy i tyle samo praktycznie wybłyskaliśmy.
    Skoro zostałem wywołany do tablicy, to potwierdzam...generalnie różnica w czasie około półtorej miesiąca efektem czego moja ma wybłyskane blisko 30 tyś, ale cały czas działa (odpukać). Z drugiej strony może to zasługa tego że w hobbistycznym zastosowaniu nie jest tak eksploatowana jak na ślubach, a może poprostu przypadek.

Padła natomiast w mega ważnym momencie, bo na plenerze z młodymi i to w skansenie, gdzie kurcze była naprawdę potrzebna.
    Wkurzyłbym się, ale podstawa to jasne szkła które dużo mogą pomóc

Poza tym przemyślałem sprawę i wyślę ją do naprawy. Jak się uda w 300-350 PLN zmieścić będę miał 2 lampy. Druga przyda się bankowo.
    Pozdrawiam
    Dobra decyzja. W tanich pieniądzach będzie lampa do zabawy np w slave lub poprostu na drugie body
    Pucha i słoki

Miasto
    Tychy a od sierpnia Pszczyna

Domyślnie

SADAMAN
    A myślisz czym dokończyłem sesję :-)
    50tka 1.4 i wysokie ISO bo w skansenie ciemno jak w ....
    ale i tak było ciężkoooo ze względu na ogniskową :/
    Niestety na 24mm 1.4 mnie nie stać :/

PS. za niedługo wrzuce fotki z tego ślubu do galerii.

Cytat Zamieszczone przez sadaman Zobacz posta
    Skoro zostałem wywołany do tablicy, to potwierdzam...generalnie różnica w czasie około półtorej miesiąca efektem czego moja ma wybłyskane blisko 30 tyś, ale cały czas działa (odpukać). Z drugiej strony może to zasługa tego że w hobbistycznym zastosowaniu nie jest tak eksploatowana jak na ślubach, a może poprostu przypadek.

Wkurzyłbym się, ale podstawa to jasne szkła które dużo mogą pomóc

Dobra decyzja. W tanich pieniądzach będzie lampa do zabawy np w slave lub poprostu na drugie body
    EOS 50D, EOS 600D, C10-22, C50 1.4, C85 1.8, Samyang FishEye 8mm, Canon 580 EX II i Metz AF-1 58 (wybuchnięty)

Domyślnie

Co do Metza 58 mk1 można sobie w necie poczytać że była seria wadliwych palników - niestety mi także wybuchł

Miasto
    Tychy a od sierpnia Pszczyna

Domyślnie

580 EX II na pokładzie :-)
    Kończymy wątek
    EOS 50D, EOS 600D, C10-22, C50 1.4, C85 1.8, Samyang FishEye 8mm, Canon 580 EX II i Metz AF-1 58 (wybuchnięty)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów