Wiem, że niektórym wyda się to dziwne, ale kupuję od reki...
Bateria pewnie zostanie ta sama. Crop video spodziewam się, że będzie rozwinięty.
Piszą, że lada moment, ale na sezon wakacyjny to już wg mnie prawie za późno. Więc skłaniałbym się ku jesieni.
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-05-2012 o 14:14 Powód: Automerged Doublepost
Dlatego napisałem "prawie". Ale osobiście wątpię w taki wariant. Pudełka i inne duperelki na pewno są robione na zewnątrz, więc byłyby przecieki jakieś. Chciałbym się mylić, bo rozeznanie co do przyszłości APS-C u Canona jest mi akurat mocno potrzebne do podjęcia pewnej decyzji. I właśnie dlatego pewnie jak na złość będę musiał poczekać do jesieni![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
tak, ale to mowisz o korpusach, przy ktorych projektowaniu istnieje jakis R&D i potem produkcja nowych czesci.
a nie bedziemy sie chyba upierac, ze nowy trabant to bedzie cos wiecej niz znane juz bebechy plus jakas nowa matryca. a tego ostatniego da sie klepac w krotkim czasie duze ilosci
Rebel to nie 1-ka... to ma byc tanie, a nie rewolucyjne. nie sugeruje przy tym, ze 1-ki sa nie wiadomo jak rewolucyjne...![]()