Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: Czy w tym przypadku sredni format ma sens ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Miałem kiedyś przez chwilę 6x4,5. Sprzedałem. Dla mnie noszenie wcale nie małego klocka który nie dawał jakiejś znacznej różnicy w porównaniu do 24x36mm mijało się z celem.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Miałem kiedyś przez chwilę 6x4,5. Sprzedałem. Dla mnie noszenie wcale nie małego klocka który nie dawał jakiejś znacznej różnicy w porównaniu do 24x36mm mijało się z celem.

To chyba miałes RB albo RZ z kasetką 6x4,5 bo to są klocki

przykładowo bronica etrsi z kominkiem i standardowym okiektywem to malutki i aparacik, z gripem bardzo poreczny, mamiya 645 podobnie , 6x9 fujica ma dobry sprzet ktory mozna wziac w reke i ruszyc w teren , rb czy rz to wielkie nieporeczne krowy stworzone do pracy w studio lub na statywie .

powiedz moze w jakiej kwesti nie widziales roznicy ?

zdjecie nie mialo o niebo lepszej plastyki? glebi, kolorow ? nie dalo sie zrobic o wiele wiekszego powiekszenia?

moj eos 3 z gripem jest ciezszy niz nie jedno srednioformatowe 6x4,5 czy 6x6, piszesz chyba byle pisac ale nie widze argumentow .

Ja za to nie zobacze roznicy pomiedzy 6x4,5 a 6x9 do czasu az bede chcial zrobic odbitke w bardzo duzym rozmiarze, ale to sie nie zdarza

Uprawnienia umieszczania postów