Zamieszczone przez mc_iek Kurczę... Może i Nikon robi świetne aparaty, ale Canon najwyraźniej specjalizuje się w kultowych! Co puszka, to zaraz kultowa... Dla mnie kultowy jest D800, ale jeśli D600 będzie w B&H za $1500 to sorry, ale będzie jeszcze bardziej kultowy Ciekawe czy Alfiok też będzie za 1500?
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 27-04-2012 o 14:09
the silence is deafening
Zamieszczone przez mc_iek Co puszka, to zaraz kultowa... Jak nie szkiełkiem i okiem, to czuciem i wiarą - "interesz muszi szę kręcicz! Zamieszczone przez gietrzy Dla mnie kultowy jest D800, ale jeśli D600 będzie w B&H za $1500 to sorry, ale będzie jeszcze bardziej kultowy W tej cenie D600 będzie tylko pop-kultowy
EOS - conditio sine Kwanon...
Jednym słowem kicha w systemie. Aparat za 1500 papieru z tą samą starą matrycą co flagowy D3x?
Zamieszczone przez Sergiusz Jednym słowem kicha w systemie. Aparat za 1500 papieru z tą samą starą matrycą co flagowy D3x? No to ja chyba poczekam na D600. Mi tam 24 Mpx starczą.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Zamieszczone przez gietrzy Dla mnie kultowy jest D800, Dzięki marszczącej się z gorąca baterii? :-D
Zamieszczone przez Sergiusz Dzięki marszczącej się z gorąca baterii? :-D Ale której pierwszej (z pudełka) czy drugiej (z programu wymiany)? Nie, dzięki nieostremu obrazkowi w wizjerze
Zasady na forum