Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Na co zwrócić uwagę kupując używany obiektyw

Mieszany widok

Domyślnie

Ciekawa sprawa z tymi używkami. A co sądzicie o body powystawowym, gdzie jest parę setek tańsze od nowego oraz ok 800 przebiegu w dodatku dają gwar na rok(chyba producenta)?

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lvcas Zobacz posta
    Ciekawa sprawa z tymi używkami. A co sądzicie o body powystawowym, gdzie jest parę setek tańsze od nowego oraz ok 800 przebiegu w dodatku dają gwar na rok(chyba producenta)?
    Jedna moja piątka jest właśnie takim body.
    Gwarancja jest normalna bo zaczyna biec od wystawienia Ci przez sprzedawcę dowodu zakupu (paragon, faktura).
    Moja miała coś koło 1500 zdjęć czyli dla mnie to żadna wartość bo tyle mogę zrobić jednego dnia na zleceniu.
    Działa już przez rok wyśmienicie.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Moja miała coś koło 1500 zdjęć czyli dla mnie to żadna wartość bo tyle mogę zrobić jednego dnia na zleceniu.
    Działa już przez rok wyśmienicie.
    Taki korpus trzeba jednak ocenić organoleptycznie, bo inaczej "zużywa" się korpus w normalnym sklepie, a inaczej w molochach typu Macalnia Miejska. W tym drugim przypadku przebieg może być zerowy lub bliski zeru, ale ogólny stan techniczny może odbiegać od normy dosyć znacznie.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów