Niektórzy czekają na III, a nie którzy na niższą cenę IIsą jakieś "prognozy"?
![]()
Niektórzy czekają na III, a nie którzy na niższą cenę IIsą jakieś "prognozy"?
![]()
obecne ceny w NL:
1200~1400 Euro goly korpus w zaleznosci od stanu fizycznego, przebiegu, dodatkow i obecnosci badz nie gwarancji
1350~1500 Euro za zgripowany, j.w.
nizej (obok) podpisany zanabyl sztuke zewnetrznie wymuskana, z przebiegiem 4K, ale bez gwarancji, za 1250.
chwilowo jest dosc duzo 5D mkII z drugiej reki (www.marktplaats.nl) jako efekt premiery mkIII, ale nie wiem, czy to sie bardzo dlugo utrzyma. jak bedzie z cenami... zobaczymy. do 1000 Euro pewnie nie spadnie w 2012...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
to przede wszystkim w przypadku gastronomicznych, rzucajacych sie na nowosc... i to bedzie determinowalo ilosc tych "gorszych" (bo z wiekszym przebiegiem i mniej "chuchanych") mkII na allegro itp.
ale na te lepsze uzywki mkII bedzie miala w wiekszym stopniu wplyw cena nowego mkII, bo on nie znika z oferty na razie. i w US juz zdaje sie jest jakis spadek ceny sklepowej, kiedy dotrze do Europy to nie wiadomo, ale na pewno bedzie mial znaczenie na sprzedaz uzywek...
Nowe DPP ma obsługiwać body od 30d w górę i 29 szkieł na początek. Ciekaw jestem efektów na starych puszkach.
Dodatkowo Chuck mówi, że plik *.CR2 ma zajmować od 2 do 3 razy więcej miejsca po zaaplikowaniu korekcji DLO.
Czy to znaczy, że RAW będzie zmodyfikowany na stałe i zmiany będą widoczne w innych odrawiarkach?
Znając życie będzie tylko zawierać dodatkowe informacje.