Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
moze to tu wlasnie lezy problem
mam wrazenie ze od wykupu forum cos sie zmienilo
Panowie, przypominam o pkt 3. Zasad porządkowychhttp://www.canon-board.info/announcement.php?f=11&a=29
Byłoby mi bardzo niemiło dawać Wam kartki.
Coś się zaś tyczy ilości głosujących w battlu to chciałbym zwrócić Waszą uwagę na dwie sprawy.
1. Ilość głosujących i głosów w dyskusji odkąd pamiętam byłą zależna od tego ile szumu wokół bitwy narobili sami uczestnicy. Kilka lat temu też zdarzały się bitwy, w których głosowało zaledwie kilkadziesiąt osób.
2. Nie obraźcie się ale nie postaraliście się ze zdjęciami. Poziom był słaby, przesłane foty słabo realizowały temat więc i glosować nie każdy chciał.
Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 12-03-2012 o 16:44
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
to to o czym wczesniej pisalem kwesta rozreklamowania
a co do poziomu tez mam takie wrazenie ze poziom jest nioski zeby nie powiedziec ....
tylko 1 zdjecie (nie moje) podoba mi sie pod wzgledem kompozycji i techniki
Póki co, to nikt nie zgłasza zastrzeżeń do pkt. 3. Zasad porządkowych.
Wymieniliśmy jedynie krótki pogląd, co do kwestii popularności forum.
Nikt się nie obrazi, ja doskonale zdaję sobie sprawę z jakości zdjęc w battlu. Z mojego w szczególności2. Nie obraźcie się ale nie postaraliście się ze zdjęciami. Poziom był słaby, przesłane foty słabo realizowały temat więc i glosować nie każdy chciał.
Po prostu dziwi mnie, że się nikomu nic nie chce, nawet kliknąć w ankietę.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
ja mam podejrzenia co do sprawcow zdjec i jezeli sie nie myle to akurat to jedno jest twoje
no i poniekad nasza rozmowa w tym watku spowodowala ze oddano 10 dodatkowych glosow. to calkiem niezy wynik jak na niecale 10 godzin w odniesieniu do calego tygonia jaki trwala ankieta
---Moje zdjecia na FB---
ok zagłosowałam, ale wierzcie mi było to trudne kliknięcie, dziwna ta bitwa;-)![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
chetnie poznamy twoja opinie
dla mnie dziwna bo:
0 szumu wokol
mizerny poziom
malo zdjec
nietrafiony temat
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a jeszcze 1 tak gwoli porzadkowej
czy bedzie mozna po wszytskim umeszczac zdjecia ze swojego seta ktorych sie nie wybralo
a moze dogrywka ?
Ostatnio edytowane przez rzech ; 12-03-2012 o 21:19 Powód: Automerged Doublepost
A kto ma robić szum jeśli nie sami uczestnicy?
No niestety. Wiało banałem.mizerny poziom
To akurat bez znaczenia. Battle jedne na jednego też bywały bardzo ciekawe.malo zdjec
Temat był OK, tylko inwencji zabrakło. Jedynie auto zwycięskiego zdjęcia miał jakiś pomysł, szkoda tylko ze technicznie skopał wykonanie.nietrafiony temat
Battle to tylko zabwa, Jesli regulamin tejże czegoś jednoznacznie nie zbaraniała to jest to jak najbardziej dozwolone.czy bedzie mozna po wszytskim umeszczac zdjecia ze swojego seta ktorych sie nie wybralo
Tylko postrajcie się bardziej ;-)a moze dogrywka ?
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj