Pokaż wyniki od 1 do 10 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retrikal Zobacz posta
    nie ma żadnego dowodu sprzedaży, w zamówieniu prosiłem o fakturę, nie ma również obiecanej gratisowej karty pamięci...
    Kolega powyżej napisał co z fakturą, ja rozjaśnię Ci temat:
    http://www.canon-board.info/showthre...t=56126&page=8
    czytaj wpis z cyberfoto ten pierwszy. Z niestety doświadczenia wiem, że jeśli nawet dostaniesz fakturę to nie będzie ona wiele warta gdyż lider po prostu jej nie zaksięguje, gdyż towar jaki kupują (jak już im się uda kupić), kupują w cenie netto na zachodzie (nadmienię w miejscu o wątpliwej reputacji do legalności) i nie odprowadzają VATu. To jest właśnie tajemnica superniskiej ceny, mają zakupy o 23% taniej niż legalnie działający sklep. To oczywiście perfidne złodziejstwo ale póki co niewiele można na to poradzić dokąd kupujący będą ich wspierać a z radości, że wogóle dostali towar nie będą drążyć tematu i zgłaszać go gdzie trzeba.

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam_j1969 Zobacz posta
    Kolega powyżej napisał co z fakturą, ja rozjaśnię Ci temat:
    http://www.canon-board.info/showthre...t=56126&page=8
    czytaj wpis z cyberfoto ten pierwszy. Z niestety doświadczenia wiem, że jeśli nawet dostaniesz fakturę to nie będzie ona wiele warta gdyż lider po prostu jej nie zaksięguje, gdyż towar jaki kupują (jak już im się uda kupić), kupują w cenie netto na zachodzie (nadmienię w miejscu o wątpliwej reputacji do legalności) i nie odprowadzają VATu. To jest właśnie tajemnica superniskiej ceny, mają zakupy o 23% taniej niż legalnie działający sklep. To oczywiście perfidne złodziejstwo ale póki co niewiele można na to poradzić dokąd kupujący będą ich wspierać a z radości, że wogóle dostali towar nie będą drążyć tematu i zgłaszać go gdzie trzeba.
    Na oszustów podatkowych jest jedna, skuteczna rada - pismo (podpisane - nie donos) do Urzędu Skarbowego.

Uprawnienia umieszczania postów