Pokaż wyniki od 1 do 10 z 140

Wątek: Oszust!!!!!

Mieszany widok

kubus82
    Guest

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek

http://myapple.pl/gdzie-kupowac-nie-...-oszustem.html

oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to radikow@mixbox.pl i rademedess@o2.pl, zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

rozbrajające wyznanie, a to tego skrucha... zaczynam Mu wspólczuć
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubus82 Zobacz posta
    Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    miłośnik gry fair, hehehe

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    Nie tylko nie fair, ale powinno być karalne, bo to oczernianie. Dostałeś nauczkę jacy ludzie są niesprawiedliwi i skłonni do sądzenia bliźnich. A gdyby jeden z drugim przeszli się w Twoich butach, to może okazaliby trochę zrozumienia. Ale nie przejmuj się. Jeśli ciągle masz problemy z cash flow, napisz na PW, może pomogę i kupię coś.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair. polecam przeczytac ten watek

http://myapple.pl/gdzie-kupowac-nie-...-oszustem.html

oni oszukali ludzi na grubo 200 tysiecy... byc moze tez niektorych z was. maile ktore podaliscie jako typowo moje nie naleza do mnie. jedyne jakie sa moje to radikow@mixbox.pl i rademedess@o2.pl, zadnych innych maili nie uzywalem. internet z jakiego korzystam to tzw hotspot, czyli wi-fi sie laczylem na miescie, a nie z domu. mam nadzieje, ze pieniadze odzyskacie ze skarbu panstwa. ja wyjezdzam z miasta i jeszcze raz bardzo was przepraszam, ale nie mialem wyjscia. gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
    nie chce mi się wierzyć, że to ten gościu napisał...

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Witam, przepraszam ze oszukalem pare z was, ale nie mialem wyboru. Prosze mnie nie laczyc z innymi oszustwami, bo ja ich nie popelnilem. przypisywanie mi kazdego jest nie fair.
    gdybyscie znali moja sytuacje nie dziwilibyscie sie. konto bankowe jest zarejestrowane na falszywe dane goscia z katowic, ktorego dowod znalazlem. i on nie ma z tym nic wspolnego. to wszystko co mam do powiedzenia, przekazcie to forum nikona, pozdrawiam
    Przeczytałem ten tekst dwa razy. Pierwsze stwierdzenie, napisała go osoba zupełnie inna niżeli ten OSZUST. Kolejne spostrzeżenie, to fakt w jakim tonie pisze ta osoba. Poczucie winy? Słyszałem o wielu kryminalistach, ale nie o takich, co tłumaczą się Ukradłem, ale są gorsi więc mi wybaczcie. No i kolejne spostrzeżenie. Wcześniej ten pan Arekkkk, bronił się. Nagle zmienił zdanie.

Liczę na to, że pośród tych którzy pieniądze odzyskają znajdzie się osoba, która Ci nogi z .... powyrywa.

Są inne sposoby na trudną sytuację niżeli oszukiwanie biednych ludzi, którzy te pieniądze zbierali przez dłuższy czas.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Są inne sposoby na trudną sytuację niżeli oszukiwanie biednych ludzi, którzy te pieniądze zbierali przez dłuższy czas.
    Cóż, jak ktoś jest na tyle naiwny aby uwierzyć w to iż właśnie robi "interes życia" a w dodatku nie używa do tego głowy tylko portfela to właśnie kończy się to tak jak na załączonym obrazku. Nie pojęte jest dla mnie to iż można bez żadnego zabezpieczenia (a jest ich kilka) przelać zupełnie obcej osobie taką gotówkę (np. przykładowe 4200.00 zł) na konto. A potem są narzekania, płacze i biadolenia...
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów