Pierwszy raz jestem na tym forum więc witam wszystkich. Podjąłem próbę wgrywania softu do mojej 50-tki ale chyba coś poszło nie tak. Początkową robiłem tak jak pisał Zybi_S ale po wgraniu plików na kartę aparat w ogóle nie reagował jakby ich tam nie było. Później próbowałem inną metodą poprzez zgranie na kartę pliku magiclantern.fir. I tutaj już coś się zaczęło dziać, przez chwilę pojawił się ekran ML aktualizacja po czym wyświetlacz wyłączył się (aparat zawiesił się) i zapaliła się kontrolka dostępu przy pokrętle. Po paru sekundach wyłączyłem aparat przełącznikiem, kontrolka dalej się świeciła więc wyciągnąłem baterię. No i stało się coś dziwnego. Po włączeniu aparatu monitor lcd nie działa, aparat na nic nie reaguje. Jedynym pocieszeniem jest to że działa górny panel lcd, mogę zmieniać nastawy aparatu ale zdjęć już nie robi. Usunąłem plik magiclantern.fir z karty ale to nie pomogło, baterię była wyjmowana na kilka minut i ciągle to samo. Nie mam pomysłu jak to naprawić. Może ktoś ma jakiś pomysł?