najlepiej konto na żula i kocham Cie polsko![]()
najlepiej konto na żula i kocham Cie polsko![]()
No to ja potwierdzam, że to ten sam. Zdjęcie aparatu... A sprawdzałeś EXIF?
Ja mu wprost napisałem, że ten EXIF to jakaś parodia, w dodatku nie chciał wystawić na allegro, tylko ebay, aukcje.fm...
Tia... i łączenie przez TORa na "jednorazowym" (żeby nie namierzyć po IMEI) modemie HSPA i karcie prepaid. I szukaj potem wiatru w polu...
Życie jednak pokazuje, że nie wszyscy oszuści (vide MonteChristo kiedyś) są aż tak przebiegli.
Ostatnio edytowane przez tormentor ; 09-02-2012 o 12:52
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin
to akurat polega na czym innym i niedługo będą płacze i zawodzenie po kolejnym sklepiku, który pobrał na konto grube setki tysięcy i nie zrealizował zamowień bo "zamiary miał dobre ale jakoś mu nie wyszło". odda w świetle kamer kilka tysiaków, każdemu po kilkadziesiąt złotych i jest ok - zamiary ma czyste.. temat rzeka i przybywać takich będzie nadal dopóki, dopóty jest masa naiwniaków, dla których priorytet to kilka złotówek oszczędności.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".