Pokaż wyniki od 1 do 10 z 757

Wątek: Nowości od Nikona 2011/12?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    A że sprzedawca w MM go komuś wciśnie bo ma 36 Mpx - nie mój problem. Za to wiem, że niektórzy czasem w swojej pracy potrzebują dużo detalu. I jestem w kuriozalnej sytuacji, bo piszę ludziom, że nie potrzebują 36 Mpx i zarazemże ja chcę 36 Mpx, wysyłam jakieś sprzeczne sygnały. No ale właśnie jestem specyficznym klientem bo jestem "studyjniakiem" i czasem chcę wiele Mpx.
    Jednego nie jestem w stanie zrozumieć, ciągłego czepiania się sprzedawców w MM. Ja się do nich również zaliczam, i wasze obligatoryjne wciskanie przez nas czegoś komuś jest nudne. Wcisnąć to można kompakt za 300pln a nie "profi" puszkę komuś kto wie czego chce. Ale chyba, że macie tak niskie mniemanie o chcących kupić d800? Ja bym chciał taką puszkę do spólki z puszką reporterską, dlaczego bo robię ślubniaki i mam swoje studio. czyli d700 + d800 byłoby super jest tylko mały szkopuł. Mam 5dmk2 i służy mi do obydwu zastosowań.
    Magia zdjęć

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seweryn1 Zobacz posta
    Jednego nie jestem w stanie zrozumieć, ciągłego czepiania się sprzedawców w MM...
    Sprzedawca w MM to już jest archetyp wciskacza wszystkiego wszystkim i w takim sensie należy takie wypowiedzi rozumieć Jak w bydgoskim MM był jeszcze lab to pracowały w nim bardzo sympatyczne dziewczęta, co fffcale nie zmieniło stereotypów gdyż te były, są i będą.

Pozdrawiam :grin:
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Uprawnienia umieszczania postów