Oki, dam znać tel.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
No a ja myślałem, że to inny autor (autorka).
http://www.livingdesign.info/2010/08...ena-wasiczeks/
Ciekawe, czy w Krakowie też się pojawi ta wystawa. Do Bytomia daleko![]()
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Wiem że są osoby, ktore jadą z Krakowa.![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Ee,,,,Bez przesady z tą odległościa.. jeździlismy przeciez do Zakopanego na popoludnie do Chochołowskiej, byly wypady do dzielnic Katowic, były wypady do Kozubnika.... odleglosci podobne. Z Kraka za 12 zl co chwila busy do Katowic, z Katowic do Bytomia jedzie sie tramwaje i to spod samego dworca... Ja musze jechac do Bytomia 300 km w jedna strone. Też wolalbym zeby zrobic to w Warszawie pod nosem, ale zostały mi pewne zobowiazania ktorych się podjąłem mieszkając jeszcze w CHorzowie. Specjalnie uprosiłem organizatora zeby byla to sobota i możliwie jak najwcześniej właśnie po to, zeby osoby bez auta mogły wrocic do domu o rozsądnej porze.... Chciałem w ogole na 14-15 ale tak wcześnie się juz nie dało...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Szkoda, że my akurat w ten weekend wybieramy się na zlot do Białowieży...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria