W sumie to przypomina samochód.Bywał w serwisie w ciągu paru ostatnich lat czy nie?
Mój,bywa.
Nie sprzedaję,nie jest to kryptooferta![]()
W sumie to przypomina samochód.Bywał w serwisie w ciągu paru ostatnich lat czy nie?
Mój,bywa.
Nie sprzedaję,nie jest to kryptooferta![]()
Są dwie skrajne możliwości: 1. nie ma w ogóle możliwości "publicznego" sprawdzenia czy sprzęt był w serwisie vs 2. Jest możliwość sprawdzenia czy sprzęt był w serwisie wraz ze wszystkimi szczegółami usługi. Pierwszego przypadku nie chcę, na drugi się nie zgadzam. Dla mnie obecna możliwość sprawdzenia podstawowych informacji jest OK. Każdy sam może sobie sobie zrobić z tą wiedzą co chce - wykorzystać lub też nie. Ja uznaję ją za użyteczną...
Ja sprawdzałem tylko przebieg migawki - wpisane jest jako naprawa odpłatna.
Wpisałem swój o wyszło mi jak trzeba. Aparat był dwa razy na odpłatnej (czyszczenie matrycy) i raz nieodpłatnie (wada fabryczna naprawiona po gwarancji ale nieodpłatnie). Fajna sprawa
Przynajmniej wiem, że poprzedni właściciel mnie nie oszukał :-)
Uwazam to za bardzo dobre gdyz roznie jest z uczciwoscia ludzi.a naprawy czy przeglady swiadcza o tym ,ze dbamy o to co mamy.Pozdrawiam.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
ale jesli ktoś jest uczciwy to na wszelki wypadek zostawi sobie papierek z serwisu o czyszczeniu matrycy czy przebiegu migawki .
inaczej sprawa wyglada jesli było cos poważnego wymieniane a sprzedajacy bedzie chciał zatuszować sprawe .( bo ile jest w sieci takich ogłoszeń, opisanych jako okazje , promocje z super niską cenąze nigdy nie było problemów z sprzętem ani nie był serwisowany ) wtedy np: prosimy nr seryjny wbijamy w stronie serwisu i mamy czarno na białym co to za okazja z super niską ceną . po co później tracić nerwy na zwroty lub wyjasnienia .
kolekcjoner sprzętowy
System on-line na naszej stronie powstał w celu ułatwienia kontaktu Klienta z serwisem. Jedną z opcji jest właśnie sprawdzenie historii zleceń po numerze seryjnym. Głównym zamierzeniem tego rozwiązania jest śledzenie przez Klienta statusu naprawy sprzętu.
Taka funkcjonalność powstała na podstawie wielu sugestii naszych Klientów.
W CSI jak widać sprawdzić można ale autoryzowanym serwisem (wyłącznie naprawy płatne) jest też Fototronik a tam już takiej opcji nie ma.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj