Pokaż wyniki od 1 do 10 z 963

Wątek: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie

Użytkuję ten obiektyw od 2 miesięcy. Zdążyłem zrobić dwa reportaże. Wnioski.
    Bajeczna seperacja PM od reszty planu a dzieki winecie i małej GO super plastyka. Kolory, ostrość i kontrast bezapelacyjnie rewelka a ogniskowa wymażona do reporterki. AF hmmm mi pasuje ( porównywalny z 35L) bo wiem jak pracować na 5DmkII i szkłach 1.4. Niestety dając aparat amatorowi na 100 zdjeć na f/1.4 30% trafionych. Także wnioski wyciągnijcie sobie sami.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Goomis, przepraszam za zbyt ostry ton wypowiedzi w stosunku do Twojej osoby.
    Nie no spoko ale pisanie:

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    AF hmmm mi pasuje ( porównywalny z 35L) bo wiem jak pracować na 5DmkII i szkłach 1.4. Niestety dając aparat amatorowi na 100 zdjeć na f/1.4 30% trafionych. Także wnioski wyciągnijcie sobie sami.
    wygląda ewidentnie na kozaczenie nie z mojej a Twojej strony. Przeczytaj sobie jeszcze raz swoją wypowiedź myśląc dokładnie o kolejności złożenia zdań i jaki to ma wydźwięk przyczynowo-skutkowy. Tym bardziej pisząc pod postami odnoszącymi się do dyskusji o wadliwych egzemplarzach
    Pracuję na 5D2 i 35L od ponad 2lat i nigdy nie miałem problemów z AF takich jakich doświadczyłem z 24L przy pierwszym całym zleceniu.
    Choć nie zrażam się do niego i uważam go za bardzo ciekawy obiektyw.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uprawnienia umieszczania postów