Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Lightroom - gdzie najtaniej legalnie?

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koy Zobacz posta
    Co do funkcjonalności to nie ma żadnych ograniczeń, działa identycznie jak full wersja. A co do wykorzystania komercyjnego to jak ja kupowałem jakiś czas temu to wg licencji możliwe było wykorzystywanie we własnej firmie. Ale teraz jak widziałem to coś się pozmieniało i licencja może tez być inna. najlepiej zadzwoń na infolinie adobe. Tam powinni wiedzieć
    czyli że każdy może tą wersję kupić czy trzeba jakiś legitymacje uczniowsko-studenckie "okazywać"...?

W takim razie jeśli nie ma różnic co do zawartości to jaki jest sens kupowania wersji "pełnej", że się tak wyrażę...?
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    W takim razie jeśli nie ma różnic co do zawartości to jaki jest sens kupowania wersji "pełnej", że się tak wyrażę...?
    Taki sam sens, jak kupowanie całej reszt oryginalnego oprogramowania. Jak przyjdą na kontrolę, to będziesz musiał wyjąc tę legitymację...
    Jarek

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Taki sam sens, jak kupowanie całej reszt oryginalnego oprogramowania. Jak przyjdą na kontrolę, to będziesz musiał wyjąc tę legitymację...
    Ale przecież Adobe weryfikuje to przy sprzedaży chyba?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów