Czy ja dobrze widzę na 120. ? Menisk wklęsły i skała pokazująca F...K![]()
Czy ja dobrze widzę na 120. ? Menisk wklęsły i skała pokazująca F...K![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 25-01-2012 o 01:06
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Wiedziałam, że tu zajrzysz i coś w tym guście napiszesz
Szarfy są "na szczęście", nie wiem dokładnie skąd to się bierze, ale żadna łódka nie wypłynie bez jakiejś "specjalnej" szmatki. Łodzie to są tzw 'long tail boats'.
I nawet nie wiesz jak mnie kusi wyrwanie się choć na tydzień do Tajlandii... 2 lata minęły, dużo się zmieniło, ale bardzo dobrze wspominam ten krajMoże się uda jakąś kambodżę zrobić jesienią...
BARDZO DOBRZE WIDZISZ
tzn tę skałę to jeszcze w lekko inny sposób można by interpretować, ale może pozostańmy na Twojej wersji![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 25-01-2012 o 01:07
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Ej, tendencyjnie mnie oceniasz koleżanko, zaglądam wszędzie i tam gdzie warto - zostawiam kilka słów. No i czasem nawet na normalną odpowiedź liczę.
A skoro wiesz że coś takiego można napisać - czemu tego nie poprawisz? Te chmury się o to proszą. Dawno temu osoba ucząca nas fotografii powiedziała że nie ma chmur z papieru... zapamiętałem.![]()
Kłamała :grin: Chmura i papier, można powiedzieć, współistnieją.http://zb.eco.pl/zb/48/thichn2.htm
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.