Mam nadzieję, że nie.
No skoro koraf pyta kolegi Andrzeja o swoje zdjęcia, bo inaczej jego ocena nic nie jest warta, to niech zdjęcia oceni NG. Wybacz, ale edytorom z NG akurat ufam (pomimo, że zupełnie nie trafiają w moje gusta, ale potrafię rozumeić taką fotografię). Twoich zdjęć nigdy nie widziałem, koraf zapewne też. Tak więc dlaczego Twoja opinia jest dla niego tak wiążąca, a np. Andrzeja nie? Mam nadzieję, że jedynym powodem tego nie jest fakt, że Ty chwalisz, a Andrzej nie.
Nie. Ja nic nie mam do Twojej oceny, jak i nikogo. Natomiast nie podoba mi się stawianie sprawy przez korafa, który adoruje tutaj bezgranicznie wszystkich tych, którzy chwalą za "konstruktywną krytykę", ale ja tej krytyki nie znalazłem. to czy zdjęcie się podoba czy nie to inna sprawa - nic mi do niej.
W życiu nie chciałbym Ci tego zabronić. Zresztą moje zdanie nie jest tutaj ważne. Napisałem tamtego posta tylko wyłącznie w sprawie obiektywności, której u korafa niestety nie widzę...
Szukam zajęć innych niż praca
Ale w życiu o gustach nie dyskutowałem. Co mi do gustów, każdy ma swój. Ale zdjęcia można łatwo ocenić, choćby technicznie czy merytorycznie, a gusta do tego nic nie mają.Zamieszczone przez Bolek02
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Przecież wiesz ;-)