Pokaż wyniki od 1 do 10 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Jeśli NG. nie wydrukuje to np ja stracę przyjemność z oglądania zdjęć korafa?
    Mam nadzieję, że nie.

A co ma NG. do moich ocen?
    No skoro koraf pyta kolegi Andrzeja o swoje zdjęcia, bo inaczej jego ocena nic nie jest warta, to niech zdjęcia oceni NG. Wybacz, ale edytorom z NG akurat ufam (pomimo, że zupełnie nie trafiają w moje gusta, ale potrafię rozumeić taką fotografię). Twoich zdjęć nigdy nie widziałem, koraf zapewne też. Tak więc dlaczego Twoja opinia jest dla niego tak wiążąca, a np. Andrzeja nie? Mam nadzieję, że jedynym powodem tego nie jest fakt, że Ty chwalisz, a Andrzej nie.

Czy Ty czytasz czasem co piszesz?Czemu chcesz nas obrazić czy urazić?
    Zarzucasz mi że podobają mi się zdjęcia korafa ,bo ja go adoruję ?
    A Tobie się nie podobają bo Go nie adorujesz? Tak?
    Nie. Ja nic nie mam do Twojej oceny, jak i nikogo. Natomiast nie podoba mi się stawianie sprawy przez korafa, który adoruje tutaj bezgranicznie wszystkich tych, którzy chwalą za "konstruktywną krytykę", ale ja tej krytyki nie znalazłem. to czy zdjęcie się podoba czy nie to inna sprawa - nic mi do niej.

Nie znajdujesz nic ciekawego w ogladaniu Nepalu.?Rozumiem.
    A ja lubię oglądać Nepal i proszę abyś mi Łaskawie pozwolił dalej ogladać te zdjęcia
    W życiu nie chciałbym Ci tego zabronić. Zresztą moje zdanie nie jest tutaj ważne. Napisałem tamtego posta tylko wyłącznie w sprawie obiektywności, której u korafa niestety nie widzę...

Na forum CB gdzie jak piszesz "dobrej fotografii nie ma".
    Dla mnie jest .I dlatego tu jestem.A Ty dlaczego?
    Szukam zajęć innych niż praca

Cytat Zamieszczone przez Bolek02
    allxages o gustach tutaj nie dyskutujemy tylko o kadrach i ich aspektach technicznych i estetycznych. Jednym się podobają portrety, innym ładne krajobrazy a jeszcze inni to malkontenci, którzy za egzotkę uznają sfotografowaną kupę śmieci Każdy może mieć własne zdanie byle na temat ... ot co
    Ale w życiu o gustach nie dyskutowałem. Co mi do gustów, każdy ma swój. Ale zdjęcia można łatwo ocenić, choćby technicznie czy merytorycznie, a gusta do tego nic nie mają.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    No, proszę Cię! Chyba chcesz mnie specjalnie zirytować
    Przecież wiesz ;-)
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 04-01-2012 o 21:49 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów