Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Edycja PC po polsku?

Mieszany widok

Domyślnie

Witam
    Dziękuję za zainteresowanie poruszonym tematem. Adobe fakt ma język polski, ale cena nie jest na rynek polski, dlatego pisałem o Corelu - jako soft do montażu filmu w cenie poniżej 300zł. Jeśli zaś chodzi o kopiowanie filmu Super 8 - inaczej sfilmowanie filmu wyświetlanego projektorem, a nie skanowanie poszczególnych klatek. Mam skaner V750 i nawet o tym nie myślę, gdyż kopia 1 klatki daje nie najlepsze efekty. Klatka filmu ma wymiar ok. 5x3mm i nie da dobrych wyników nawet najlepszy skaner. Większość forumowiczów pisze nt. programów za duże pieniądze - wiadomo są lepsze, ale mnie nie potrzeba do domowych celów takiej armaty.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Prosty niedrogi programik, ale całkiem użyteczny AVS Video Editor
    Tu krótki test programu: http://www.komputerswiat.pl/testy/pr...eo-editor.aspx
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymad Zobacz posta
    Witam
    Dziękuję za zainteresowanie poruszonym tematem. Adobe fakt ma język polski, ale cena nie jest na rynek polski, dlatego pisałem o Corelu - jako soft do montażu filmu w cenie poniżej 300zł. Jeśli zaś chodzi o kopiowanie filmu Super 8 - inaczej sfilmowanie filmu wyświetlanego projektorem, a nie skanowanie poszczególnych klatek. Mam skaner V750 i nawet o tym nie myślę, gdyż kopia 1 klatki daje nie najlepsze efekty. Klatka filmu ma wymiar ok. 5x3mm i nie da dobrych wyników nawet najlepszy skaner. Większość forumowiczów pisze nt. programów za duże pieniądze - wiadomo są lepsze, ale mnie nie potrzeba do domowych celów takiej armaty.
    Adobe Premiere Pro ma polską wersję językową? Używam CS5 i niczego takiego nie widziałem. Sony Vegas w wersji amatorskiej podobno ma być spolszczone. Można też zainteresować się http://www.magix.com/pl/video-deluxe/
    Rozum jest rzeczą najsprawiedliwiej wśród ludzi podzieloną, bo nie spotkałem nikogo, kto by się uskarżał, że ma go za mało
    Wg Kartezjusza

Uprawnienia umieszczania postów