25. gdyby nie wieża/radar w prawej części kadru wyglądało by jak obrazek z gatunku SF jeśli w taki klimat celowałeś z tą czerwienią to się udało
Canon 1Ds Mark II, C24-105/4L IS USM, C17-85/4-5.6 IS USM, C70-300/4-5.6 IS USM, C28 1.8 USM, C50 1.4 USM, C430EX II
http://maciejko.net/cbsearch/
Wiesz co, nie patrzyłem na to w ten sposób i nie myślałem o tym podczas robienia zdjęcia, ale masz rację - tak to wygląda. Zależało mi na uchwyceniu tych barw, które były na niebie w tym momencie. Zdjęcie powstało zresztą niemal przypadkowo. Robiłem zdjęcia z lufą ku Szwedom i nagle dziewczyna, która mieszkała w tym samym domu co ja z rodziną klepie mnie w ramię i mówi "Jak chcesz mieć fajne zdjęcie to się odwróć". No i mam nadzieję, że wyszło fajnie![]()
25 - ot takie sobie zdjęcie z czerwonym niebem, ciekawe dlaczego je akurat chciałeś pokazać?
Fiu fiu
oczywiście jest to argument
ale czy zachęca do odwiedzania Twojej galerii? Mnie nie
Tym bardziej dziwi, że na stronach ze stopki można znaleźć naprawdę fajne zdjęcia![]()
W porównaniu do tego czerwonego - w sumie to nie ma co porównywać.
Pozdrawiam!
Fiu fiu
Hom_er, staram się dość restrykcyjnie selekcjonować zdjęcia, które pokazuję. Oczywiście, nikt nie jest nieomylny, tym bardziej autor prezentujący swój dorobek, który zawsze będzie patrzył na niego trochę bardziej łaskawym okiem.
Staram się patrzeć krytycznie na to co pokazuję i jeśli mam wątpliwości, zostawiam rzecz w szufladzie. Pokazuję zdjęcia z pewną dozą świadomości,
że warto, ale wiem też, że nie każdemu muszą się podobać. No i też może się zdarzyć nie raz i nie dwa, że się mylę, takie rzeczy też dobrze wiedzieć![]()
26.
26. Szkoda, że rozwiane włosy przycięło. W takim ustawieniu - ramiona wyglądają na nieproporcjonalnie duże... Subiektywnie oczywiście.
Pozdrawiam
6D, Tami 24-70, Sigma 70-200 OS
W zasadzie chyba masz rację, może trochę mniej przytnę, żeby dać włosom więcej luzu.